Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Šovakar "eXi": veterāni, spēles un treniņi pēc iedzeršanas... viesos – Bukša

Jānis Celmiņš

Šovakar "eXi": veterāni, spēles un treniņi pēc iedzeršanas... viesos – Bukša
Kristaps Valters un Jurijs Žigajevs. Foto: "eXi"

Šovakar plkst. 21:15 Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāma sporta sarunu šova “eXi” piektā epizode. Bijušie sportisti Kristaps Valters, Edgars Lūsiņš un Jurijs Žigajevs atcerēsies savas karjeras spilgtākos brīžus, kad nācies spēlēt pēc iedzeršanas, pastāstīs par savu pieredzi spēlējot pret bijušajām komandām, kā arī to, ko nozīmē sportot pēc karjeras beigām. Raidījuma īpašā viešņa, iespējams, ātrākā latviete uz zemes – Sindija Bukša.

Šovakar ceļu pie saviem skatītājiem uzsāks jau ceturtais sporta sarunu šova “eXi” raidījums. Tikšanās vieta tā pati – tirdzniecības un izklaides centrs “Akropole”, dalībnieku sastāvs arī ierastais, taču tēmas atkal citas:
-Veterāni profesionālajā un amatieru sportā
-Spēles un treniņi pēc iedzeršanām… pohas!
-Spēlēšana pret bijušajām komandām

Visspraigākās diskusijas izvērtīsies otrajā no tēmām, kur diviem no trim “eXiem” (Valteram un Žigajevam) būs daudz stāstāmā, kamēr Lūsiņš šajā tēmā iejutīsies oponenta lomā… “eXi” futbolists Žiga atcerējās par laiku, kad FK “Ventspils” spēlētāji pēc kādas svinīgākas pasēdēšanas slēpušies no trenera, lai viņš nejustu, ka iepriekšējā vakarā kādam paslīdējusi kāja. “eXi” basketbolists Ādolfs tikmēr pauda, ka Krievijā sezonas gaitā iedzer pat komandu treneri, kas no grādīgā dzēriena neattur arī spēlētājus.

Tāpat kungiem būs ko atcerēties par spēlēm pret bijušajām komandām. Ādolfs neslēpa, ka ierasti pret bijušajām komandām spēlējis ļoti labi, kamēr “eXi” hokejists Lūsiņš neslēpa, ka spēlēs pret bijušajām komandām vienmēr bijis īpaši motivēts. Žigajevam spēļu pret bijušajām komandām nav bijis daudz, taču vienīgajā viņš pretiniekam salauzis kāju…

Sporta sarunu šova “eXi” atbalstītāji: Iepirkšanās un izklaides centrs Akropole, Douglas, Carweb.lv.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

Raidījums Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāms šovakar plkst. 21:15, ar atkārtojumu piektdienas rītā - plkst. 8:00. Portālā Sportacentrs.com raidījums būs pieejams piektdien.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-31 17:23, pirms 4 gadiem
Alkohols un pro sports..Ja jau pro sportistiem ta patik teikt,ka vini piesaista nakamo paaudzi ir piemers tai(nu vismaz interviju limeni,nez vai ta doma)Tad atsakieties no tas sasoditas narkotikas pavisam.Nedz svetkos,nedz ikdiena 0grammi!Labi piemeri saja zina Irbe,Ronaldu(lai gan man tiesam besi tas saldais p.a.u.t.s)-.Ja,es zinu,ka daudzi izcili sportisti kuri daudz sasniedz ne tikai alko vien lietoBet vienmer OBJEKTIVAKAIS SALIDZINAJUMS IR SEVAS SPEJAS AR SAVAM SALIDZINAT,NEVIS AR CITIEM.Tapec ja vini atteiktos no alko tikai klutu labaki.Teiksim Kambalas stasts pirms eiroligas rekorda-kad snauca celinu un 3prieka meitam nemas!!!Bet ari tam ir pamatojums-vins ieguva psihologisku relaksu-kamer parejie speletaji ka parasti izjuta bailes pirms speles(ja ja tiesi bailes nevis atbildibas nastu,jo bail kludities,bail slikti nospelet-ir bailes,nevis atbildiba)Un relaksets iemeta eiroligas punktu rekordu...Bet ne vienmer tas ta strada...Protams,ka es skatisos Exi epizodi...bet alko un pro sportists nez...da kaut vai parasts iedzivotajs-ta reali ir narkotiska viela-cik daudz kautinu,avariju,noziegumi tiek izdariti alko reibuma-pa pilno!!!!Lai sokas.p.s Gadijuma ja kads lasis(varbut)Ja es dzive neko neesmu sasniedzis visada zina.Bet kurs teica ka man nevar but taisniba?

  +2 [+] [-]

, 2019-10-31 17:28, pirms 4 gadiem
Pajol, paldies oficiantam nav jāsaka?

  -1 [+] [-]

, 2019-10-31 17:54, pirms 4 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Pajol, paldies oficiantam nav jāsaka?
Kāds laikam ir oficiants!

  +7 [+] [-]

, 2019-10-31 19:25, pirms 4 gadiem
punna rakstīja: Kāds laikam ir oficiants!
Es cenšos teikt paldies. Man likās, ka tā ir norma.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-31 19:26, pirms 4 gadiem
nejega rakstīja: Alkohols un pro sports..Ja jau pro sportistiem ta patik teikt,ka vini piesaista nakamo paaudzi ir piemers tai(nu vismaz interviju limeni,nez vai ta doma)Tad atsakieties no tas sasoditas narkotikas pavisam.Nedz svetkos,nedz ikdiena 0grammi!Labi piemeri saja zina Irbe,Ronaldu(lai gan man tiesam besi tas saldais p.a.u.t.s)-.Ja,es zinu,ka daudzi izcili sportisti kuri daudz sasniedz ne tikai alko vien lietoBet vienmer OBJEKTIVAKAIS SALIDZINAJUMS IR SEVAS SPEJAS AR SAVAM SALIDZINAT,NEVIS AR CITIEM.Tapec ja vini atteiktos no alko tikai klutu labaki.Teiksim Kambalas stasts pirms eiroligas rekorda-kad snauca celinu un 3prieka meitam nemas!!!Bet ari tam ir pamatojums-vins ieguva psihologisku relaksu-kamer parejie speletaji ka parasti izjuta bailes pirms speles(ja ja tiesi bailes nevis atbildibas nastu,jo bail kludities,bail slikti nospelet-ir bailes,nevis atbildiba)Un relaksets iemeta eiroligas punktu rekordu...Bet ne vienmer tas ta strada...Protams,ka es skatisos Exi epizodi...bet alko un pro sportists nez...da kaut vai parasts iedzivotajs-ta reali ir narkotiska viela-cik daudz kautinu,avariju,noziegumi tiek izdariti alko reibuma-pa pilno!!!!Lai sokas.p.s Gadijuma ja kads lasis(varbut)Ja es dzive neko neesmu sasniedzis visada zina.Bet kurs teica ka man nevar but taisniba?
Cilvēki notriec savas dzīves sportacentrā, šeit neviens neko nav sasniedzis...

     [+] [-]

, 2019-10-31 19:59, pirms 4 gadiem
[quote dobrecovs]
Cilvēki notriec savas dzīves sportacentrā, šeit neviens neko nav sasniedzis...

Domaju pro sportisti lasa(dazi).Vai iegust info no radiem,pazinam....Varbut

  +2 [+] [-]

, 2019-10-31 20:27, pirms 4 gadiem
Lūsiņa tarhūns nav vēl kaitīgāks par Alko?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-31 21:18, pirms 4 gadiem
Alko un sports nav savienojami. Jā, iedzert 1 vienu glāzi vīna 2 nedēļās reizi vēl būtu okey, bet principā, lai progresētu un kļūtu labāks nekā alko lielākās devās nomāc augšanas hormonu, hormonu, kas izdalās miegā un atjaunošanos līdz ar to kavē, ja regulāri dzer profesionāls sportists ilgtermiņā novedīs vai nu pie pārslodzes vai traumatisma augstākam līmenim. Nerunāju šeit par konkrētiem izņēmumiem, kuri var dzert un trenēties, bet ja viņi nelietotu alkoholu kļūtu vēl labāki

     [+] [-]

, 2019-10-31 21:21, pirms 4 gadiem
dobrecovs rakstīja: Es cenšos teikt paldies. Man likās, ka tā ir norma.
Norma.
Es domāju, ka tam oficiantam ir pilnīgi vienalga, turklāt raidījuma filmēšanas laikā!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-31 21:45, pirms 4 gadiem
dobrecovs rakstīja: Es cenšos teikt paldies. Man likās, ka tā ir norma.
Vienmēr un visur! Ļoti nesmuki, ļoti!!

     [+] [-]

, 2019-11-01 18:25, pirms 4 gadiem
"Paldies" u komplimentus var teikt vienmēr un visur - tas nāks tikai par labu, bet tas nav jādara obligāti ... ja nu gadījumā tas oficiants tīri cilvēciski nepatika, vai arī viņa pasniegšanas maniere (mēs tak neredzam pilnu kadru) nepatika - tad tur nav ko paldiesoties, bet jāsūta n@#uj un ar degunu zupas šķīvī ...