Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Šovakar "eXi": ideāla trenera portrets, sportistu automašīnas, sports - toreiz un tagad

Rolands Eliņš

Šovakar plkst. 21.15 Sportacentrs.com TV kanālā pie skatītājiem dosies sporta sarunu šova “eXi” jaunā epizode, kurā bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš pārrunās

„eXu” studijas dalībnieki Valters, Žigajevs un Lūsiņš šoreiz pievērsās jautājumam par treneri sporta komandā, apspriežot, vai ideālam sporta trenerim ir nepieciešama spēlētāja pieredze vai nē. Studijas dalībnieki ar saviem argumentiem un pieredzi kopīgi "zīmēja" šāda ideāla trenera portretu.

Tāpat raidījumā tika novērtēta Latvijā populāro komandu sporta veidu (futbola, basketbola un hokeja) evolūcija, proti, salīdzinot, kā bija iepriekš un kā ir tagad ekipējuma, fiziskās sagatavotības un noteikumu nianšu ziņā. Studijas dalībnieki arī veltīja laiku stereotipam, ka katram slavenam sportistam ir savs autoparks. Daloties atmiņās par saviem bijušajiem komandas biedriem, kas īpaši aizrāvušies ar automašīnām, kā arī savos auto piedzīvojumos, Kristaps Valters pastāstīja, kā viņam savulaik Vācijā sprādzis mašīnas dzinējs.

“eXi” 19. epizodi Sportacentrs.com TV kanālā skaties jau šovakar plkst. 21.15, internetā jaunā epizode būs pieejama jau piektdien.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un Sportacentrs.com veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienas vakaru, pulksten 21.15 skatāms Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā Sportacentrs.com. Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Sporta sarunu šova “eXi” lieldraugs: iepirkšanās un izklaides galvaspilsēta AKROPOLE.