Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Šovakar "eXi": tiesnešu netaisnības, karjeras beigas mājās, Kambala un bokss

TV raidījums
TV raidījums

Šovakar "eXi": tiesnešu netaisnības, karjeras beigas mājās, Kambala un bokss
Kaspars Kambala un Kristaps Valters. Foto: Sportacentrs.com

Šovakar plkst. 21.15 Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāma sporta sarunu šova “eXi” otrā epizode. Bijušie sportisti Kristaps Valters, Edgars Lūsiņš un Jurijs Žigajevs atcerēsies savas karjeras spilgtākos brīžus, reizes, kad pret viņiem netaisnīgi bijuši tiesneši, stāstīs par karjeras pēdējo gadu aizvadīšanu savu skatītāju priekšā – mājās, kā arī to, cik lietderīgs spēj būt ārzemju treneris pie Latvijas izlases stūres. Raidījuma īpašais viesis - bijušais basketbolists, šobrīd bokseris Kaspars Kambala.

Šovakar ceļu pie saviem skatītājiem uzsāks jau otrais sporta sarunu šova “eXi” raidījums. Tikšanās vieta tā pati – tirdzniecības un izklaides centrs “Akropole”, dalībnieku sastāvs tas pats, bet tēmas citas.

“Pasaules kausa izcīņā nav visu labāko tiesnešu, līdz ar to rodas problēmas. ULEB un FIBA cīņas turpinās, kas ir galvenais iemesls šādām tiesnešu kļūdām. Kā tiesneši var Lietuvas un Francijas spēlē neiet skatīties atkārtojumu?” vaicājoši par tiesnešu sniegumu Pasaules kausa izcīņā izsakās Kristaps Valters.

Visi klātesošie bija vienisprātis, ka basketbolā vajadzētu ieviest tā saukto “coach challenge”, kad katras komandas tiesnesim ir iespēja pieprasīt tiesnešiem noskatīties atkārtojumu. To raidījumā “Hattrick” piedāvāja Latvijas basketbola tiesnesis, kurš arī strādāja Pasaules kausa izcīņā - Andris Aunkrogers. “Skaidrs, ka katra šāda epizode paildzina spēli, bet visiem gribas, lai netiktu pieņemti nepareizi lēmumi,” piebilda Edgars Lūsiņš. Jurijs Žigajevs tikmēr neslēpa, ka viņa karjeras laikā nav bijusi tāda reize, kad kāds tiesnesis būtu pienācis klāt un pēc spēles atvainojies, atzīstot savu kļūdu.

Tāpat Lūsis, Žiga un Ādolfs atcerējās gadījumus, kad ar tiesnešiem izrēķināties gribējuši viņu pārstāvēto komandu fani… Kristapa Valtera pārstāvētas komandas fani Grieķijā reiz tiesnesim metuši ar krāsas bundžu.

Vēl divas citas tēmas šovakar – karjeras beigas paša mājās un, cik vērtīgi Latvijas izlasēs ir ārzemju treneri?

“eXi” īpašais viesis šovakar būs Kaspars Kambala. Viņš jau sestdien aizvadīs cīņu “Pafbet 101 Fighting night” ietvaros, kur cīnīsies ar bijušo hokejistu Danielu Riekstiņu. “Ir bijušais epizodes hokeja laukumā, kuras uzskatu par neadekvātām. Tas būtu tas pats, kas Kaspars tagad kādu sāktu “slānīt” uz ielas… Ir vietas, kur tas ir jādara, un ir vietas, kur tas nav jādara,” savu viedokli par Kambalas nākamo pretinieku izteica Lūsiņš. Pirmajā savstarpējā cīņā Kambala bija pārāks par Riekstiņu un šī tiek uzskatīta par revanša cīņu. “Viņš toreiz teica, ka neesot bijis pietiekami laika, lai sagatavotos, jo cīņai piekrita dienu pirms. Tagad viņš būs gatavāks, būs izdomājis, kā cīnīties, noskaidrosim, kurš ir labāks,” saka Kambala, piebilstot, ka šai cīņai ir sagatavojis ko tādu, kas varētu arī “noraut jumtu”…

Sporta sarunu šova “eXi” atbalstītāji: Iepirkšanās un izklaides centrs Akropole, Douglas, Sporta bārs O’Learys.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

Raidījums Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāms šovakar plkst. 21:15, ar atkārtojumu piektdienas rītā - plkst. 8:00.

     [+] [-]

, 2019-09-19 17:45, pirms 5 gadiem
Varbūt kāds beidzot 100% atklāti izstāstīs kas notika "Baiga vasara" laikos..

     [+] [-]

, 2019-09-19 19:28, pirms 5 gadiem
Kas tas par idinu, blakus Kambalam ar mazajiem kulaciniem???
Kur tad mammite Murniece palaida pastaigat delinu?

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 20:35, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Kas tas par idinu, blakus Kambalam ar mazajiem kulaciniem???
Kur tad mammite Murniece palaida pastaigat delinu?
Personiska saape?

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 22:23, pirms 5 gadiem
Taksists atgriezies dzimtenē?