Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: TV raidījums

Video: Banki un Hārtlijs. "eXi" spriež par augsta līmeņa treneru spēlītēm ar apkārtējiem

Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” 17. epizodes, kurā bijušie sportisti Kaspars Gorkšs, Jānis Blūms un Oļegs Sorokins spriež par augsta līmeņa treneriem, viņu prasmēm manipulēt ar apkārtējiem – spēlētājiem, līdzjutējiem, federāciju vadītājiem un jauni sportistu vecākiem.

Epizode pilnā garumā skatāma ŠEIT!

12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.
Marians Pahara "Southampton" kreklā. Foto: thesefootballtimes.co
2

Pahars: "Jaunā futbolista darbiņus Anglijā veica arī pats Beils"

Latvijas futbola izlases bijušajam uzbrucējam Marianam Paharam, kurš lielu savas karjeras daļu aizvadīja “Southampton” klubā Anglijā, bijis savs kluba akadēmijas futbolists – jaunais spēlētājs, kurš rūpējies par futbola apavu tīrīšanu un dažādām citām lietām, lai Paharam par to nebūtu jādomā pašam.