Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: Iepriekšējā Banki līgumā izpirkuma summa bija, jaunajā - nav

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi”, kurā Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss stāsta par Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera Lukas Banki līguma niansēm ar LBS. Vienošanās, kas tika parakstīta šī gada aprīlī, ir spēkā līdz 2025. gada Eiropas čempionāta beigām, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā.

Raidījums pilnā garumā portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4 būs skatāms 21. septembrī, no plkst. 22:00.

Vairāk pie 5. "eXi" sezonu lasi ŠEIT!
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2023-09-15 13:21, pirms 8 mēnešiem
Vai tas nozīme, ka neviens viņu nevar iegādāties līdz līguma beigām ? Man īsti nav saprotams tas punkts. Attiecīgi izpirkuma naudas nav, bet vai tas nozīmē, ka jebkurā brīdi viņš var aiziet, vai tomēr, līdz 2025 gadam viņš nevar pats nekur aiziet ?

  +1 [+] [-]

, 2023-09-15 14:53, pirms 8 mēnešiem
Piektdienas Lietvedis rakstīja: Vai tas nozīme, ka neviens viņu nevar iegādāties līdz līguma beigām ? Man īsti nav saprotams tas punkts. Attiecīgi izpirkuma naudas nav, bet vai tas nozīmē, ka jebkurā brīdi viņš var aiziet, vai tomēr, līdz 2025 gadam viņš nevar pats nekur aiziet ?
Ciprus, tak pasaka, ka līgumā nav paredzēts punkts par izeju no līguma. Un pats Banki jau ir pierādījis, atsakototies no Baskonia piedāvājuma, ka viņš ir visnotāl lojāls latvijas izlasei. Viss pārējais ir tikai spekulācijas...

     [+] [-]

, 2023-09-15 16:43, pirms 8 mēnešiem
Piektdienas Lietvedis rakstīja: Vai tas nozīme, ka neviens viņu nevar iegādāties līdz līguma beigām ? Man īsti nav saprotams tas punkts. Attiecīgi izpirkuma naudas nav, bet vai tas nozīmē, ka jebkurā brīdi viņš var aiziet, vai tomēr, līdz 2025 gadam viņš nevar pats nekur aiziet ?
Tas nozīmē ka viņš ir vergs

     [+] [-]

, 2023-09-15 17:52, pirms 8 mēnešiem
fall in love rakstīja: Tas nozīmē ka viņš ir vergs
Vergam nemaksa par viņa darbu! Banki noteikti saņem Ok naudiņu

     [+] [-]

, 2023-09-15 18:53, pirms 8 mēnešiem
Robis rakstīja: Vergam nemaksa par viņa darbu! Banki noteikti saņem Ok naudiņu
Labi, es jokoju.. vienmēr tie līgumi, it sevišķi kad sākas runas par to, ka nevar aiziet vai tiek pādots man personīgi izsauc tādas asociācijas, ar smaidu, protams.

     [+] [-]

, 2023-09-15 19:56, pirms 8 mēnešiem
Atliek tikai cerēt, ka ne*irš kā ar KP…

     [+] [-]

, 2023-09-15 21:28, pirms 8 mēnešiem
Šoreiz ausis vajadzētu tomēr saspicēt. Tas ko stāsta Cipa kas pats nekad nav bijis tas "tīrais un godīgais" tēls savā pagātnē noteikti ir vienmēr jāflltrē. Un vēl ņemot vērā LBS juridiskās bāzes līmeni varam sagaidīt kādu "pārsteigumu" Latvijas basketbola fanu auditorijai saistībā ar izlasi un galveno treneri

     [+] [-]

, 2023-09-15 22:37, pirms 8 mēnešiem
Semarter rakstīja: Šoreiz ausis vajadzētu tomēr saspicēt. Tas ko stāsta Cipa kas pats nekad nav bijis tas "tīrais un godīgais" tēls savā pagātnē noteikti ir vienmēr jāflltrē. Un vēl ņemot vērā LBS juridiskās bāzes līmeni varam sagaidīt kādu "pārsteigumu" Latvijas basketbola fanu auditorijai saistībā ar izlasi un galveno treneri
Kāpēc, lai Luka gribētu doties prom. Priekšā lieli piedzīvojumu divu gadu garumā. Pieliec šim sastāvam klāt KP, Lomažu, Dairi(principā izlaida visu turnīru) un pie labas sagadīšanās arī var tikt pie vēsturiskas medaļas. Luka nepaliks pēc 2025, tas gan skaidrs, karjeru būs reanimējis un nevienam nejutīsies parādā.