Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #146 Ārpus kadra: Viens teikums, kas atklāja gada skandālu Latvijas sportā

Andris Liepa
Andris Liepa
Šoreiz podkāstā "Ārpus kadra" viesojās mūsu bijušais kolēģis, šobrīd medija MVP redaktors Jānis Freimanis, kuram papildus citām aktuālajām sporta tēmām aicinājām plašāk dalīties pieredzē, veidojot plašu rezonansi izraisījušos materiālus par basketbola trenera Andra Steļmaha intīmajām attiecībām ar savu tobrīd vēl nepilngadīgo audzēkni. Freimanis atgādināja, ka 2023. gadā šeit viss sākās ar Steļmaha centieniem krāpties basketbola spēlē, nomainot soda metienu izpildītājas, un šī notikuma izpētes laikā Freimanis izdzirdējis teikumu apmēram "Viņam jau arī attiecības ar audzēkni bijušas" stilā, kas attiecīgi raisījis neizpratni, jautājumus par minētās audzēknes vecumu tobrīd un tālāku iepriekšējo gadu notikumu izpēti.

Skaties raidījumu šovakar TV4 kanālā plkst. 21.30, kā arī portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.
Vērtējums: