Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Tuvāko nedēļu laikā lūkosim "iekarot" Ķīnu

Tuvāko nedēļu laikā lūkosim "iekarot" Ķīnu
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa komanda ar treneri Aigaru Birzuli priekšgalā šodien (30. aprīlī) uzsāka ceļu uz Ķīnu, kur tuvāko divu nedēļu laikā risināsies šīs sezonas pirmie divi FIVB „Grand Slam” turnīri.

Pēc sezonas pirmā starta Pasaules kausa posmā Polijā duets var būt apmierināts, vienlaicīgi gan saprotot, ka 13. vieta nav tas uz ko savā labākajā formā puiši spēj. Jā, labākā forma vēl nav sasniegta, taču Mārtiņš atzīst, ka duets ir uz pareizā ceļa un jau tuvākajos turnīros var „izsprāgt” arī kas vairāk. „Jūtams, ka ziemas periodā pārējie pasaules pāri pielikuši krietni. Mums pagaidām pietrūkst saspēles un sapratnes laukumā,” pauž Mārtiņš.

Tuvākās divas nedēļas Jānim ar Mārtiņu paies Ķīnā. No 1. līdz 6. jūnijam šīs sezonas pirmais „Grand Slam” turnīrs, bet pēc tam arī sacensības Pekinā (8. – 13. maijs). Abus turnīrus duets sāks ar pamatturnīriem. Īsi pirms kāpšanas lidmašīnā Mārtiņš atklāja arī dueta mērķus šajos turnīros – 9. vietas. Lai izdodas!

Turiet īkšķus!

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins), facebook.com (facebook.com/Plavins.Smedins) un uzzini pirmais!


Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.