Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Tuvāko nedēļu laikā lūkosim "iekarot" Ķīnu

Jānis Celmiņš

Tuvāko nedēļu laikā lūkosim "iekarot" Ķīnu
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa komanda ar treneri Aigaru Birzuli priekšgalā šodien (30. aprīlī) uzsāka ceļu uz Ķīnu, kur tuvāko divu nedēļu laikā risināsies šīs sezonas pirmie divi FIVB „Grand Slam” turnīri.

Pēc sezonas pirmā starta Pasaules kausa posmā Polijā duets var būt apmierināts, vienlaicīgi gan saprotot, ka 13. vieta nav tas uz ko savā labākajā formā puiši spēj. Jā, labākā forma vēl nav sasniegta, taču Mārtiņš atzīst, ka duets ir uz pareizā ceļa un jau tuvākajos turnīros var „izsprāgt” arī kas vairāk. „Jūtams, ka ziemas periodā pārējie pasaules pāri pielikuši krietni. Mums pagaidām pietrūkst saspēles un sapratnes laukumā,” pauž Mārtiņš.

Tuvākās divas nedēļas Jānim ar Mārtiņu paies Ķīnā. No 1. līdz 6. jūnijam šīs sezonas pirmais „Grand Slam” turnīrs, bet pēc tam arī sacensības Pekinā (8. – 13. maijs). Abus turnīrus duets sāks ar pamatturnīriem. Īsi pirms kāpšanas lidmašīnā Mārtiņš atklāja arī dueta mērķus šajos turnīros – 9. vietas. Lai izdodas!

Turiet īkšķus!

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins), facebook.com (facebook.com/Plavins.Smedins) un uzzini pirmais!