Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

"Anapa Open" pamatturnīrā pretinieki zināmi, pirmie mači ceturtdien

Jānis Celmiņš

"Anapa Open" pamatturnīrā pretinieki zināmi, pirmie mači ceturtdien
Aleksandrs Solovejs
Foto: cev.lu

Jau ceturtdien (29.maijā) Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs aizvadīs pirmās divas cīņas Krievijas pilsētā Anapā notiekošajā FIVB Open posmā. Latvieši šo turnīru sāks ar pamatsacensībām, pirmajā turnīra dienā tiekoties ar Krievijas un Igaunijas duetiem.

Pirmajā mačā pulksten 8.00 Pļaviņš un Solovejs cīkstēsies ar krieviem Ļešukovu un Margijevu (31. kārtas numurs), bet plkst. 15:40 pēc Latvijas laika viņiem pretī stāsies ar 18. numuru izliktie igauņi Kollo un Vesiks. Ar Igaunijas duetu Latvijas pāris aizvadītajā nedēļā aizvadīja treniņspēles, bet tagad spēkus abas komandas varēs pārbaudīt arī kaujas apstākļos.

Pirmo no dienas spēlēs tiešraidē varēs vērot ierastajā pludmales volejbola tiešraižu vietnē laola1.tv, mačs risināsies otrajā laukumā.

B grupas pēdējā spēlē piektdien Pļaviņam un Solovejam būs jāspēlē pret šveiciešiem Kovāču un Kislingu (15. numurs). Šī mača sākuma laiks kļūs zināms ceturtdienas pievakarē.

Jau vēstīts, ka maija pirmajā pusē Mārtiņš un Saša izcīnīja zelta godalgas CEV Satellite turnīrā Antālijā, bet pēcāk palika Turcijā arī uz treniņnometni.