Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Aigara Birzuļa "olimpiskā dienasgrāmata" (2. daļa)

Jānis Celmiņš

Aigara Birzuļa "olimpiskā dienasgrāmata" (2. daļa)
Aigars Birzulis
Foto: Jānis Celmiņš

Kā jebkurās no Olimpiskajām spēlēm vakar visai Pasaulei bija īpaša diena. Spēļu atklāšanas ceremonija un uguns iedegšana! Šī ceremonija nevienu neatstāj vienaldzīgus - sākot ar superskeptiķiem un beidzot ar tiem, kam viss patika.

28.07.2012 (plkst. 8:55 pēc Londonas laika)

Vienaldzīgo nav un tas ir pats galvenais. Sevi laikam pieskaitīšu pie otrajiem, jo man patiešām patika. Raiti, nesamāksloti ar akcentiem uz angļu humoru un virkni lieliskiem risinājumiem. Arī uguņošana bija spēcīga un laika izteiksmē neizstiepta ar kuru parast visi cenšas palielīties, kurš ilgāk!

Šodien oficiāli sākas pirmā sacensību diena mūsu olimpiskajai komandai, bet lai par to runā Latvijas žurnālistu komanda. Es vairāk centīšos runāt par pludmales volejbolu.

Sašam un Ruslanam pirmā spēle pret poļu duetu Fijaleks - Prudels. Spēle pēc Latvijas laika 13.00. Siltās dienas Londonā ir beigušās un šorīt ir visai pavēss, bet nelīst. Tas, protams, nemazinās spriedzi laukumā un tajos vajadzētu iet karsti.

Mēs (Plavins-Šmēdiņš komanda) vakar aizvadījām kopīgu treniņu ar spāņiem Ereru-Gaviru, kas ļāva pastrādāt nopietnāk, nekā līdz šim. Šodien, pēc mūsējo spēles, esam sarunājuši vēl vienu koptreniņu ar spāņiem, bet rīt jau dodamies savās cīņās.

Vakar man izdevās nedaudz vairāk iepazīties ar teritoriju, kas apkārt pludmales volejbola kortiem. Nedaudz tālāk aiz centrālā laukuma sportistiem vēl pieejami seši treniņu laukumi. Parks ap tiem skaisti iekārtots. To papildina smilšu skulptūras par atbilstošo tematiku, kā arī šo spēļu vēsturiskās vērtības (Volšas, Emanuela) milzīgās statujas un citu pazīstamu spēlētāju tēli uz auduma. Pavisam tuvu aiz iežogotās laukumu teritorijas, St. James's parka galā atrodas Bekingemas pils un ,protams, pludmales volejbolisti gaidīs karalienes ierašanos - nav tālu... :)

Aigars Birzulis,
No olimpiskās Londonas

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja