Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Sākam cīņu Stare Jablonki "Grand Slam"

Jānis Celmiņš

Sākam cīņu Stare Jablonki "Grand Slam"
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Šodien pulksten 13.00 pēc Latvijas laika sākam cīņu FIVB "Grand Slam" turnīrā Polijas pilsētā Stare Jablonki. Esam vienā grupā ar Vācijas, Austrijas un Polijas duetiem. Pirmais mačs pret vāciešiem - Džonatanu Erdmanu un Keju Matišaku.

Turnīrā Polijā Mārtiņš un Jānis ielozēti vienā grupā (M) kopā ar vāciešiem Džonatanu Erdmanu un Keju Matišaku., austriešiem Aleksandru Horstu / Danielu Mulneru un mājiniekiem Gregoru Fialeku / Mariušu Prūdelu.

Pirmais mačs pret vāciešiem, kuriem līdz šim nav zaudēts, taču abas savstarpējās cīņas bijušas ļoti līdzīgas un noslēgušās vien trijos setos. Otrie mūsu pretinieki būs poļi, kuriem šosezon divas reizes zaudēts, bet pagājušā gada Stare Jablonki turnīrā viņi uz centrālā laukuma tika apspēlēti. "Jāņem revanšs un jāatkārto pagājušā gada notikumi," nosaka Mārtiņš Pļaviņš. Trešā spēle apakšgrupā rīt, kad pretiniekos Austrijas pāris. Treneris Aigars Birzulis M apakšgrupu novērtēja kā spēkos ļoti līdzīgu!

Latvijas fani Polijā tiešām daudz, tāpēc duets ļoti cer, ka atbalsts būs ievērojams.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!