Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Esam spēruši solīti uz priekšu"

Pļaviņš: "Esam spēruši solīti uz priekšu"
Mārtiņš Pļaviņš

"Turnīrs Igaunijā bija pietiekami spēcīgs. Divi Igaunijas pāri no Pasaules kausa posmu pamatturnīriem vien ir tā apliecinājums," pēc uzvaras Igaunijas čempionāta trešajā posmā atklāj pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš izcīnījuši uzvaru Igaunijas čempionāta trešajā posmā, kas aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Pērnavā. Turnīra finālā Latvijas duets ar 2:1 apspēlēja spēcīgo Igaunijas pāri Rivo Vesiku un Karlu Jāni.

"Turnīri Pērnavā vienmēr risinās spēcīgā vējā, arī šis nebija izņēmums. Finālspēli iesākām smagnēji, pašam spēle negāja no rokas un zaudējām pirmo setu. Spēles turpinājumā jau spējām saņemties un trešajā setā uzvarējām diezgan pārliecinoši. Šī uzvara apliecina, ka esam spēruši mazu, bet tomēr solīti uz priekšu," pēc turnīra atzīst Mārtiņš Pļaviņš.

Mārtiņš pauda prieku arī par Toma Šmēdiņa un Arta Caica lielisko sniegumu, kuri turnīra gaitā divas reizes apspēlēja otru Igaunijas duetu Kristianu Kaisu un Oliveru Venno. "Toms ar Arti parādīja tiešām labu spēli. Uzvarēt vienā spēlē ir labi, bet divās pēc kārtas tas jau kaut ko pierāda."

Ir arī sliktas ziņas. "No Pērnavas atbraucu ar piepampušu ceļgalu, šodien iešu pie dakteriem, lai tiktu skaidrībā, kas par problēmu," atzīst Mārtiņš, piebilstot, ka šis savainojums neapdraud dueta startu PK posmā Norvēģijā. Uz Stavangeru Mārtiņš un Jānis dosies jau šovakar, pēc viena posma pārtraukuma ar duetu kopā dosies arī tā treneris Aigars Birzulis.


, 2010-06-28 15:10, pirms 14 gadiem
Tadag vajadziigs leeciens uz priekshu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-28 18:57, pirms 14 gadiem
Ruslans rāda lielisku spēli,arī Saša ir lielisks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.