Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam / Šmēdiņam uzvara Igaunijas čempionāta posmā, Pļaviņam atkal savainojums

Jānis Celmiņš

Pļaviņam / Šmēdiņam uzvara Igaunijas čempionāta posmā, Pļaviņam atkal savainojums
Godalgoto vietu ieguvēji turnīrā Pērnavā

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš izcīnījuši uzvaru Igaunijas čempionāta trešajā posmā, kas aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Pērnavā. Turnīra finālā Latvijas duets ar 2:1 apspēlēja spēcīgo Igaunijas pāri Rivo Vesiku un Karlu Jāni.

Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Igaunijas čempionāta trešā posma pirmās dienas spēles aizvadīja ļoti pārliecinoši un līdz pusfinālam aizspēlējās pa tā saukto "uzvarētāju zaru". Turnīra pusfinālā duets apspēlēja citu Latvijas duetu Artūrs Kiseļevs / Ingars Ivanovs – 2:0 (21:13, 21:16). Finālā Mārtiņam un Jānim pretī stājās igauņi Vesiks un Jāni, kuri otrajā pusfināla cīņā pieveica Tomu Šmēdiņu un Arti Caicu - 2:1 (21:17, 17:21. 19:17).

Arī turnīra finālā tika spēlēti trīs seti. Spēcīgā vējā mūsu duetam neklājās viegli un mačs tika iesākts ar zaudējumu pirmajā setā – 19:21. Nākamajos divos Pļaviņš / Šmēdiņš spēja uzvarēt (21:17, 15:10), tādejādi kļūstot par posma uzvarētājiem.

Trešo vietu izcīnīja Toms Šmēdiņš un Artis Caics, kuri turnīra ietvaros divas reizes prata apspēlēt spēcīgos igauņus Kristianu Kaisu un Oliveru Venno, bet mačā par trešo vietu pieveica jau pieminētos latviešus Kiseļevu un Ivanovu.

Mārtiņam atkal savainojums…

Ir arī tumšā puse – šosezon otras Igaunijas apmeklējums neveiksmīgs izvērties Mārtiņam, kuram šorīt pēc atgriešanās no Pērnavas sapampis ceļgals. Šodien atkal jāapmeklē Latvijas Olimpiskās vienības ārsti, lai tiktu skaidrībā, kas par vainu. Atcerēsimies, ka pēc iepriekšējā Igaunijas apmeklējuma Mārtiņš mājās atgriezās ar sāpošu muguru.

Šis savainojums gan neapdraudēs Mārtiņa un Jāņa došanos uz kārtējo FIVB Pasaules kausa posmu, kas jau šonedēļ risināsies Norvēģijas pilsētā Stavangerā.

  +2 [+] [-]

, 2010-06-28 11:14, pirms 14 gadiem
Finita la komedia...

  +1 [+] [-]

, 2010-06-28 11:19, pirms 14 gadiem
Ātrāk izveseļoties, veiksmi

  -1 [+] [-]

, 2010-06-28 11:42, pirms 14 gadiem
Žēl, bet šī sezona laikam jānoraksta.

P.S. Kaut kā neiet šim pārim, varbūt jākonsultējas ar A.Samoilovu par "šamaņu" piesaistīšanu.

     [+] [-]

, 2010-06-28 11:51, pirms 14 gadiem
Gadījās ka uz pusfināla spēlēm trāpijos Pērnavā. Žēl ka Caics ar Šmēdu izlaida uzvaru (tenisa terminoloģijā runājot - trešā seta taibrikā) pusfinālā. Bet prieks ka no pirmajā četriniekā trīs latviešu pāri!