Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Pēda uzsākuši kopīgus treniņus

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Pēda uzsākuši kopīgus treniņus
Jānis Pēda, Aigars Birzulis un Mārtiņš Pļaviņš

Kopīgus treniņus šodien uzsākuši Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda. Pēdējais tikai vakar atgriezās mājās no Itālijas, kur aizvadīja sezonu klasiskā volejbola laukumos. Jau šorīt Mārtiņš un Jānis aizvadīja pirmo kopīgo treniņu, arot pludmales sporta centra „Brazīlija” smiltis trenera Aigara Birzuļa vadībā.

Pāris treniņi Rīgā, pēc kuriem komanda dosies uz Turciju, lai tur vēl pāris dienas patrenētos atklātajos laukumos, bet jau 4. aprīlī plānots aizvadīt pirmo kopīgo oficiālo maču CEV Satellite turnīra ietvaros Antālijā.

Pēc pirmā treniņa Jānis Pēda, kurš ilgāku laiku smiltīs nav redzēts, pauda, ka sajūtas ir dīvainas, taču pirmais treniņš nav bijis smags. „Tas bija tāds iekustēšanās treniņš. Par cik ilgāku laiku pludmales volejbols nav spēlēts, sajūtas ir dīvainas, bet domāju, ka viss būs kārtībā. Man tas nav nekas jauns, taču gadi ir pagājuši, un kopējais līmenis nopietni audzis. Uz ko esam spējīgi, varēs spriest pēc pirmajām sacensībām,” pauda Jānis, kurš pēdējos gadus spēlējis klasisko volejbolu Itālijas A1 un A2 līgās. „Fiziski jūtos labi. Sezonas gaitā bija nelielas ķibelītes, taču tagad viss ir savests kārtībā, un visam jābūt labi,” piebilst sportists.

Kā bija trenēties kopā ar aizvadītās sezonas pasaules labāko aizsargu? „Es domāju, ka viņš īpaši necentās… Bija labi,” smaidot teica Pēda.

Pļaviņš un Pēda savulaik sākuši volejbolistu gaitas Rīgas Volejbola skolā, bet nu nolēmuši apvienot spēkus cīņām smiltīs. Jānis lielāko daļu savas karjeras pavadījis Itālijā, spēlējot gan A1, gan A2 līgās, bet nu nolēmis atgriezties arī pludmales volejbolā. 2003. gada Eiropas U-20 čempionātā Pēda kopā ar Tomu Šmēdiņu izcīnīja zelta medaļu, un vēlāk startēja arī cita mēroga pludmales volejbola turnīros.

  +4 [+] [-]

, 2013-03-28 19:41, pirms 11 gadiem
Atliek novēlēt visu to labāko, lai visu sezonu puišiem laba veselība un gan jau panākumi neizpaliks.

  +3 [+] [-]

, 2013-03-28 19:57, pirms 11 gadiem
maksimālists rakstīja: Atliek novēlēt visu to labāko, lai visu sezonu puišiem laba veselība un gan jau panākumi neizpaliks.
Buus buus, par shitiem veel daudz laba dzirdeesim....

  -2 [+] [-]

, 2013-03-28 20:52, pirms 11 gadiem
ideālais pāris būtu
Pļaviņš vs G. Celitāns

  -1 [+] [-]

, 2013-03-28 21:30, pirms 11 gadiem
magic_andris87 rakstīja: ideālais pāris būtu
Pļaviņš vs G. Celitāns
domāju, ka Pēda smiltīs ir krietni labāks variants par Celitānu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-28 23:31, pirms 11 gadiem
un Gunča arī ir liels un masīvāks.
Līdzīgi kā Mamuts brazīļiem.
magic_andris87 rakstīja: ideālais pāris būtu
Pļaviņš vs G. Celitāns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-29 11:29, pirms 11 gadiem
meita rakstīja: Pļežbols ir volejbola karikatūra.
Tu esi komentētāja karikatūra!