Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Gatavojamies sezonas otrajam "Grand Slam" turnīram

Jānis Celmiņš

Gatavojamies sezonas otrajam "Grand Slam" turnīram
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

No 27. jūnija līdz 2. jūlijam Norvēģijas pilsētā Stavangerā risināsies šīs sezonas otrais „Grand Slam” turnīrs. Tās būs pirmās Jāņa un Mārtiņa sacensības pēc veiksmīgā snieguma pasaules čempionātā Romā.

Līdz šim šovasar esam izcīnījuši piekto vietu PK posmā Prāgā, 17. vietu „Grand Slam” posmā Pekinā, ceturto pasaules čempionātā Romā, kā arī sekmējuši Latvijas izlases iekļūšanu Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīrā.

Pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules čempionāta komandas pienākumos ietilpa dažādas PR aktivitātes un interviju sniegšana visdažādākajiem Latvijas medijiem. Nu nsvinēti Līgo svētki un Jāņi un duets jau atsācis treniņus, gatavojoties nākamajiem turnīriem. Mārtiņam gan vēl pēdējās „astītes” skolā un turpmākajā vasarā būs iespēja domāt tikai un vienīgi par pludmales volejbolu.

Svētdien un pirmdien duets aizvada treniņmačus ar otru Latvijas spēcīgāko pāri Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins, otrdien paredzēti vēl pāris treniņi, bet jau trešdien agri no rīta Pļaviņa / Šmēdiņa komanda dodas uz Stavangeru, kur risināsies šīs sezonas otrais „Grand Slam” turnīrs. Šīs sacensības pāris sāks ar pamatturnīru (tāpat kā nākamo „Grand Slam” posmu Šveicē) un pirmos mačus aizvadīs ceturtdien 30. jūlijā.

Jautāts kad duets plāno būt atpakaļ mājās, Mārtiņš atbild īsi. „Ļoti ceru, ka iespējami vēlu,” apsveicama apņēmība! Nu tad novēlam atgriezties svētdien…

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!