Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

FIVB rangā saglabāta 14. vieta

Jānis Celmiņš

FIVB rangā saglabāta 14. vieta
Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Pirmdien publicētajā FIVB pasaules rangā Mārtiņš un Jānis ieņem 14. vietu un salīdzinājumā ar aizvadīto nedēļu, neskatoties uz to, ka nepiedalījās FIVB Pasaules kausa posmā Kvebekā, vietu ir saglabājuši.

Aizvadītajā nedēļā Pļaviņš / Šmēdiņš nestartēja PK posmā Kvebekā, taču neskatoties uz to ir saglabājuši pirms nedēļās ieņemto 14. vietu. Olimpiskajā rangā Mārtiņš un Jānis uz šo nedēļu ir 12. vietā.

Pasaules ranga līderi joprojām ir brazīlieši Alisons / Emanuels ar astoņos turnīros izcīnītiem 5260 punktiem, otrie amerikāņi Tods Rodžers / Fils Dalhauzers (5060 punkti un deviņi turnīri), bet trešajā vietā atrodas Vācijas duets Jūliuss Brinks / Jonass Rekermans (3960 punkti un septiņi turnīri). Brazīlieši un vācieši turnīrā Kvebekā nestartēja.

Šonedēļ Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola duets startēs FIVB „Grand Slam” posmā Polijas pilsētā Stare Jablonki. Šodien un rīt duetam pēdējie treniņi pirms turnīra Polijā, bet jau naktī no otrdienas uz trešdienu duets (ar paprāvu atbalstītāju armiju) dosies uz Poliju.

Sacensības sāksim ceturtdien ar pamatturnīru!

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!