Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Sezonu sāksim pret "čomiem" no Itālijas - Lupo un Nikolai

Jānis Celmiņš

Sezonu sāksim pret "čomiem" no Itālijas - Lupo un Nikolai
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Kļuvuši zināmi Jāņa un Mārtiņa šīs sezonas pirmā mača pretinieki. Pasaules kausa posmā, kas šajās dienās risinās Polijas pilsētā Mislovicē, mūsu pirmie pretinieki būs itāļi Daniele Lupo un Paolo Nikolai, kuriem zaudējām pagājušajā sezonā, šogad lūkosim revanšēties. Mača sākums pulksten 11.00 pēc Latvijas laika.

Pļaviņam un Šmēdiņam šis turnīrs ir pirmais jaunajā sezonā un Polijā notiekošā posma pamatturnīrā latvieši izsēti ar 21. numuru. Pretiniekos tas mūsu pārim devis itāļus Danieli Lupo un Paolo Nikolai, kuri turnīrā izlikti ar 12. numuru un olimpiskajā rangā šobrīd ieņem 12. vietu. Pirmajā PK posmā Brazīlijā itāļi ierindojās 17. vietā.

Vienīgajā līdzšinējā savstarpējā Latvijas un Itālijas pāru cīņā pārāki bijuši itāļi. Interesanti, ka arī šis mačs norisinājās Polijā – PK posmā Stare Jablonki pilsētā (pagājušajā sezonā). Toreiz Mārtiņam un Jānim nācās atzīt pretinieku pārākumu divos setos. Pēc šī mača Mārtiņš savos izteikumos bija īss - „Viņi aizvadīja ļoti labu spēli. Bloķētājs ir divmetrīgs un pret viņu mums neklājās viegli, bet arī aizsargs šodien nospēlēja labi. Visu ko pacēla, salika pa lentītēm. Garo aiztikt servju uzņemšanā nav īsti vērts, jo Jānis viņu pat nevar aizsniegt,” toreiz pauda Mārtiņš.

Kādi šīs sezonas sākumā būs itāļi un kā savā pirmajā turnīrā izskatīsies Jānis ar Mārtiņu, skaidrosim jau rīt no pulksten 11.00. Mačs risināsies uz ceturtā korta un video tiešraides no šī laukuma pieejamas nebūs. Uzvaras gadījumā Mārtiņam un Jānim pretī stāsies pāra Vitors Felipe / Moises Santošs (Brazīlija) un Klemens Doplers / Aleksandrs Horsts (Austrija) uzvarētāji, zaudējuma gadījumā jātiekas ar šī paša pāra zaudētājiem.

Uz Mislovici Mārtiņš un Jānis, sava trenera Aigara Birzuļa vadībā, devās jau pirmdienas rītā un pēdējās dienās ir labi patrenējušies sacensību norises vietā. Jāsaprot gan, ka uz augstu rezultātu cerēt jau sezonas pašā sākumā būs grūti, jo āra laukumos duets līdz šim aizvadījis tikai pāris treniņu dienas...

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins), facebook.com (facebook.com/Plavins.Smedins) un uzzini pirmais!