Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Progresējam ar katru nākamo spēli"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Progresējam ar katru nākamo spēli"
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Jānis Šmēdiņš šobrīd bauda pāris brīvdienas Kuldīgā un ar sasniegto pirmajā šīs sezonas Pasaules kausa posmā Prāgā ir vairāk nekā apmierināts. Jau ziņojām, ka Prāgā duets Pļaviņš / Šmēdiņš izcīnīja piekto vietu.

Pirms došanās uz šīs sezonas pirmo PK posmu Prāgā Jānis smiltīs bija aizvadījis vien sešus treniņus – četrus kopā ar Mārtiņu Pļaviņu, divus vēl esot Berlīnē. Neskatoties uz to, pirmais turnīrs duetam Pļaviņš / Šmēdiņš izvērtās vareni veiksmīgs – izcīnīta piektā vieta. „Varam spēlēt vēl labāk. Progress iespējams katrā no elementiem. Abās zaudētajās spēlēs pieļāvām pāris kļūdas, kuras izšķīra spēles likteni. Sezonas vidū un beigu daļā tādas kļūdas vairs nedrīkstētu būt,” uzskata Jānis Šmēdiņš.

„Pirms došanās uz Prāgu likās, ka nekas labs nav gaidāms. Ja izdotos izcīnīt vienu vai divas uzvaras, būtu labi. Pirmajā spēlē nedaudz paveicās, bet ar katru nākamo spēlējām ar vien labāk. Jāsaprot, ka arī ar „zaru” mums ļoti paveicās. Pretī nenāca ne amerikāņi, ne brazīlieši, bieži tā negadās,” pauž Jānis.

Jau rīt Jānis būs Rīgā un kopā ar Mārtiņu atsāks treniņus, gatavojoties nākamajiem šīs sezonas startiem - Kontinentālā kausa izcīņai Kazaņā un nākamajam Pasaules kausa posmam Ķīnā.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)