Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš starp populārākajiem gada sportistiem!

Jānis Celmiņš

Mārtiņš starp populārākajiem gada sportistiem!
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

Mārtiņš Pļaviņš „Gada balvas sportā 2010” līdzjutēju balsojumā par populārāko gada sportistu ieņēmis trešo vietu, kas nozīmē, ka jau 23. decembra vakarā Jums visiem būs iespēja viņu atbalstīt arī telefonu balsojumā. Sīkāk par balsojumu uzzināsiet, ja 23. decembra vakarā (pulksten 21:15) ieslēgsiet LTV1 kanālu.

Balsojuma anketā tika iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem sporta draugiem bija jānobalso par vienu. Mārtiņš jau ar pirmajām balsojuma dienām ieņēma vietu labāko trijniekā un noturējās tur līdz pat pēdējai aptaujas dienai, kad lieliem soļiem Mārtiņam garām pagāja mūsu pašu Saša (Aleksandrs Samoilovs). 21. decembra balsojums vēlāk tika anulēts visiem aptaujas dalībniekiem, jo Delfi tehniskais personāls 22. decembrī konstatēja mehānisku balsojumu no ārzemju serveriem, kas veikts 21.decembrī un būtiski ietekmējis balsojuma gala rezultātu. Pirmais balsojumā, ar diezgan ievērojamu atrāvienu, finišēja titulētākais pasaules BMX braucējs Māris Štrombergs, bet otro un trešo vietu ieņēma attiecīgi Martins Dukurs un Mārtiņš Pļaviņš.

Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, balsošana turpināsies „Latvijas Gada balva sportā 2010” apbalvošanas ceremonijas tiešraidē LTV1 - 23. decembrī, pulksten 21:15. Mārtiņš saka lielu paldies visiem saviem atbalstītājiem gan par atbalstu visa gada garumā sportiskajā jomā, gan visiem tiem, kuri atbalstīja viņu minētajā balsojumā. „Būsim kopā arī turpmāk,” saka Mārtiņš. „Ļoti žēl, ka pasākumā nevarēs piedalīties Jānis, bez viņa aizvadītajā sezonā es nebūtu sasniedzis pilnīgi neko,” ar nožēlu atzīst viens no Eiropas čempionāta bronzas un PK posma (Marseļā) sudraba medaļnieks Pļaviņš. Jānis Šmēdiņš šobrīd turpina sezonu Vācijas klubā Berlīnes „SCC”.

Atgādināsim, ka Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ir nominēti arī balvai „Labākā Latvijas ekipāža vai komanda”. Bez mūsējiem uz šo balvu pretendē arī Deniss Čerkovskis un Jeļena Rubļevska (modernā pieccīņa, izcīnījuši uzvaru pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā, paliekot nepārspēti jauktajā stafetē, kas norisinājās pirmo reizi), Jānis Miņins/Daumants Dreiškens/Oskars Melbārdis/Intars Dambis (bobslejs, 2.vieta Pasaules kausa kopvērtējumā 4-nieku ekipāžām, Andris Šics/Juris Šics (kamaniņu sports, 2.vieta Vankūveras ZOS) un Lauris Šīre/Dairis Adamaitis (akadēmiskā airēšana, 1.vieta akadēmiskās airēšanas U-23 pasaules čempionātā). Arī šīs balvas ieguvējus uzzināsim jau rītvakar „Sapņu fabrikā” un LTV1 tiešraidē.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)