Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

FIVB rangā 13., olimpiskajā – 11.

Jānis Celmiņš

FIVB rangā 13., olimpiskajā – 11.
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.com

Pirmdien publicētajā FIVB pasaules rangā Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš ieņem 13. vietu, bet olimpiskajā rangā atrodas divas vietas augstāk – 11. pozīcijā.

Vakar tika atjaunots FIVB pasaules rangs un no Latvijas duetiem joprojām visaugstāk atrodas Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš, kuri šonedēļ dala 13. vietu ar spāņiem Ereru un Gaviru. Līderi rangā šobrīd ir brazīlieši Emanuels / Alisons, viņiem seko ASV duets Rodžers Dalhauzers un 2011. gada Eirpopas čempioni Brinks un Rekermans (Vācija). Olimpiskajā rangā Pļaviņš / Šmēdiņš ieņem 11. pozīciju.

Šonedēļ Jānis un Mārtiņš startēs Pasaules kausa posmā Hāgā. Šis būs dueta pēdējais kopīgais starts šosezon. Jānim nedaudz jāatvelk elpa un jāsāk domāt par došanos uz jauno klubu Vācijā, bet Mārtiņam vēl padomā daži turnīri ar dažādiem pāriniekiem Krievijā un, iespējams, dalība PK posmā Marokā kopā ar Aleksandru Samoilovu, kura ierastajam pāriniekam Ruslanam Sorokinam jau pēc Hāgas turnīra tiks veikta muguras operācija.

Uz Hāgu Jānis un Mārtiņš dosies trešdien un centīsies pielikt treknu punktu sezonai. Turiet īkšķus!

FIVB rangs: FIVB
Olimpiskais rangs: FIVB

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!