Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņam divas uzvaras un arī pirmais zaudējums Turcijas čempionātā

Jānis Celmiņš

Pļaviņam divas uzvaras un arī pirmais zaudējums Turcijas čempionātā
Mārtiņš Pļaviņš Turcijas smiltīs

Divas uzvaras un viens zaudējums – tāda ir Mārtiņa Pļaviņa un Giginoglu Murata bilance Turcijas pludmales volejbola čempionāta „play off” turnīra otrajā kārtā.

Sestdien Mārtiņa Pļaviņa un Giginoglu Murata pārstāvētā „Halkbank” vienība svinēja uzvaru pār „Besiktas” komandu (2:0), bet svētdien piedzīvoja zaudējumu pret saviem galvenajiem pretiniekiem uz čempionu titulu „Ziraat Bankasi” (1:2) un apspēlēja turnīra pastarīti „Ran Lojistik” – 2:0. Zaudējums "Ziraat Bankasi" vienībai Mārtiņam ir pirmais kopš ierašanās Turcijā.

Tādejādi pirms pēdējās kārtas spēlēm turnīra tabulā pa 11 punktiem ir gan „Halkbank”, gan „Ziraat Bankasi” vienībām un čempiona noteikšana ir atlikta uz nākamo nedēļas nogali, kad risināsies turnīra noslēdzošās kārtas spēles. Mačs starp "Halkbank" un "Ziraat Bankasi" klubiem 26. martā tiks translēts kanāla "NTV Spor" tiešraidē Watch NTV Spor Live TV from Turkey. Tā sākums plkst. 12.45.

Jāpiemin, ka turnīra otrās kārtas spēles jau risinājās zem klajas debess.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)

     [+] [-]

, 2011-03-23 17:03, pirms 14 gadiem
Watch NTV Spor Live TV from Turkey.

Sheit varēsiet noskatīties maču, kurā izšķirsies Turcijas čempionu titula liktenis! Mača sākums sestdien, plkst. 12:45!