Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Mums nepieciešama spēļu prakse"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Mums nepieciešama spēļu prakse"
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš

"Noteikti nenospēlējām ar pilnu atdevi, jo brīžos, kad aizejam pārliecinošā vadībā ir grūti saņemties," atzīst Jānis Šmēdiņš, kurš duetā ar Mārtiņu Pļaviņu šodien svinēja uzvaru Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" pirmajā posmā.

Jau ziņojām, ka šodien Jūrmalā, Dubultu pludmalē noslēdzās Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" pirmā posma sacensības. To finālā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ar rezultātu 2:0 apspēlēja Tomu Šmēdiņu un Arti Caicu.

Pēc turnīra viens no posma uzvarētājiem Jānis Šmēdiņš atzina, ka duets šo turnīru izmantojis kā gatavošanos Pasaules kausa posmiem. "Skaidrs, ka bijām šī turnīra favorīti. Piedalījāmies, jo mums nepieciešama spēļu prakse. Noskaņoties bija grūti, bet katrā no spēlēm centāmies pieslīpēt kādas atsevišķas nianses. Biju gaidījis, ka fināls būs spraigāks, bet veči saplīsa. Ja vēlamies progresēt, tad nepieciešamas nopietnākas spēles."

Jānis komentēja arī savu veiksmīgo spēli blokā finālmačā. "Jā, spēle gāja no rokas. Brīžiem piepalīdzēja arī vējš. Man patīk bloķēt tuvās bumbas, šodien "noķēru" arī pāris tālās. Varētu vēlēties labāku servi, bet ar bloku esmu apmierināts."