Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

FIVB rangā divas vietas zemāk – 14. vieta

Jānis Celmiņš

FIVB rangā divas vietas zemāk – 14. vieta
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: fivb.org

Šodien publicētajā FIVB pasaules rangā Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš ieņem 14. vietu un salīdzinājumā ar aizvadīto nedēļu zaudējuši divas vietas.

Aizvadītajā nedēļā Pļaviņš / Šmēdiņš ierindojās 17. vietā „Grand Slam” turnīrā, kas risinājās Maskavā, un salīdzinājumā ar pagājušo nedēļu rangā zaudējuši divas vietas, šobrīd ieņemot 14. vietu. Olimpiskajā rangā Mārtiņš un Jānis uz šo nedēļu ir dalītā 12. vietā.

Pasaules ranga līderi joprojām ir brazīlieši Alisons/Emanuels ar astoņos turnīros izcīnītiem 5260 punktiem, otrie amerikāņi Tods Rodžers/Fils Dalhauzers (4460 punkti un astoņi turnīri), bet trešajā vietā atrodas Vācijas duets Jūliuss Brinks/Jonass Rekermans (3960 punkti un septiņi turnīri).

Šonedēļ labākie pasaules dueti dosies uz Kanādas pilsētu Kvebeku, kur pēc ilgāka pārtraukuma risināsies OPEN turnīrs. Tam gatavošanos turpina arī Mārtiņš un Jānis. Pirmdien un otrdien treniņi Dzintaru pludmalē, bet jau trešdien duets kopā ar treneri Aigaru Birzuli dosies ceļā Kvebeku. Jūlija pēdējā nedēļā Latvijai ģeogrāfiski vistuvākais FIVB organizētais turnīrs – Polijas pilsētā Stare Jablonki. Dzirdētas runas, ka šo turnīru plāno apmeklēt paprāva Latvijas fanu armija, apmēram, 50 līdzjutēju.

Vai arī tu jau esi izbrīvējis jūlija pēdējo nedēļu, lai dotos uz Poliju? Nenokavē!

Pasaules rangs vīriešiem: FIVB

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!