Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Jānis un Berlīnes "SCC" uzsāks cīņas Vācijas Bundeslīgas pusfinālā

Jānis Celmiņš

Jānis un Berlīnes "SCC" uzsāks cīņas Vācijas Bundeslīgas pusfinālā
Jānis Šmēdiņš priekšplānā
Foto: foto-herfet.de

Jau rīt startēs Vācijas Bundeslīgas pusfinālu sērija, kurā Jāņa Šmēdiņa pārstāvētās Berlīnes "SCC" komandas pretinieki būs "Haching" volejbolisti, kuri regulāro turnīru noslēdza otrajā vietā, vienu vietu augstāk nekā "SCC". Sērija ritēs līdz kādas komandas divām uzvarām.

Jānis ir pilnībā izārstējis muguras savainojumu un jau labu laiku trenējas kopā ar komandu. Jūtas labi, taču pašam gan pārliecības par to vai treneris viņam varētu dot iespēju arī uzspēlēt nav!

Šosezon "SCC" un "Haching" komandas spēkiem mērojušās trīs reizes un pārsvars līdzšinējās savstarpējās spēlēs ir "Haching" pusē. Regulārajā turnīrā pa reizei uzvarējušas abas komandas, bet "Haching" svinējusi uzvaru arī Vācijas kausa izcīņas spēlē.

Pirmo pusfināla sērijas maču "SCC" aizvadīs viesos, otro savā laukumā un ja būs nepieciešama trešā, arī tā notiks viesos.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)