Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņu nomoka muguras savainojums

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņu nomoka muguras savainojums
Jānis Šmēdiņš
Foto: scc-volleyball.de

Daudziem noteikti radies jautājums – kāpēc pēdējā laikā tik maz Vācijas Bundeslīgas klubā Berlīnes „SCC” spēlē Jānis Šmēdiņš. Sportistu jau ilgāku laiku nomoka muguras savainojums, dēļ tā Jānis jau ilgāku laiku pat netrenējas kopā ar komandu.

Muguras savainojums par sevi manīt Jānim liek jau ilgāku laiku. Pirmo reizi problēmas radušās kādā no treniņiem. Brīdī, kad ritējusi jau treniņa trešā stunda Jānis izpildīja uzbrukuma sitienu un pirms lēciena viņam kā ar nazi iedūra mugurā. Savainojums tika apārstēts un Jānis atsāka treniņus kopā ar komandu. Pēc kāda laikā treniņā Jānim radās līdzīga problēma, šoreiz spēlējot aizsardzībā. „Lēcu pēc bumbas un uz grīdas arī paliku,” stāsta Jānis.

Šobrīd viņš aktīvi apmeklē tā sauktos Orto treniņus, kuros tiek attīstīti un nostiprināti muguras muskuļi un kopā ar komandu netrenējas. „Pašam liekas, ka varu atsākt srādāt kopā ar komandu, bet ārsti saka, lai nesteidzos. Vēlas būt droši, ka šāda trauma man vairs neatkārtojas,” skaidro Šmēdiņš, kurš ar domām jau ir vasarā. „Šī sezona tāda nekāda sanākusi, jācer, ka pludmales volejbola sezona būs veiksmīgāka. Galvenais, lai nav traumu,” prātīgi pauž Jānis.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)