Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Zināmi "Power Balance" konkursa uzvarētāji!

Jānis Celmiņš

Pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Eiropas čempionāta laikā savas mājas lapas lietotājiem un pludmales volejbola draugiem Latvijā piedāvāja konkursu, kurā bija iespējams iegūt ekskluzīvu „Power Balance” aproci no dueta jaunajiem atbalstītājiem. Šodien tika apkopoti konkursa rezultāti un noskaidroti trīs precīzākie, kuri savā īpašumā iegūs minētās balvas!

Uz visiem septiņiem jautājumiem kopumā pareizi atbildēja 22 konkursa dalībnieki, bet visprecīzākie bija trīs. „Power Balance” aproces savā īpašumā iegūs mūsu fani, kuri Sportacentrs.com un PlavinsSmedins.lv reģistrējušies kā arvislancmanis, sarbis un lbkkristaps. Sveicam konkursa dalībniekus.

Par balvu saņemšanas kārtību, jau tuvāko dienu laikā, Jūs telefoniski (zvanot uz jūsu norādītājiem telefona numuriem) informēs „Power Balance” pārstāvji!

Par „Power Balance”

„Power Balance” ir pasaules pionieri veiktspējas tehnoloģiju jomā. „Power Balance” produkti ir radīti ar domu, sniegt iespēju ikvienam celt savu potenciālu, palielinot spēku, balansa izjūtu un izturību.

Vairāk šeit: Power Balance Latvija | Oriģinālā veiktspējas...

Mārtiņš Pļaviņš ar "Power Balance"

Jānis Šmēdiņš ar "Power Balance"

     [+] [-]

, 2011-08-16 12:06, pirms 13 gadiem
VAJADZĒJA GAN PUBLISKOT POWER BALANCE KONKURSA REZULTĀTUS, LAI ZINĀTU, KO KONKURSANTI DOMĀJA PAR JŪSU PAŠREIZĒJO SPORTISKO KONDĪCIJU, VEIXMI UTT! PAREIZI UZ 7IEM JAUTĀJUMIEM ATBILDĒJA 22. PAPILDJAUTĀJUMS IZŠĶIRA 3 LAIMĪGOS. GRIBĒTU ZINĀT, KĀDU SKAITLI VIŅI U. C. MINĒJA. BALVAS PAR OPTIMISMU, KA BŪSIET DALĪTAJĀ 5. -9. VIETĀ VAJADZĒJA VISIEM 22IEM!!!

  -2 [+] [-]

, 2011-08-16 13:15, pirms 13 gadiem
Kad aizpilda konkursa anketu ''lai iegūtu ieejas karti uz Kurzemes ralliju'' un nosūta,tad tur var redzēt arī rezultātu tabulu Power Balanc konkursam.Tajā es ieņemu pirmo vietu,bet balva man nepienākās.Būtu labi,ja paskaidrotu kā uzvarēja tieši viņi!!!!

     [+] [-]

, 2011-08-16 15:19, pirms 13 gadiem
Yeah!?