Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš kļūst par trīskārtēju Turcijas čempionu

Jānis Celmiņš

Pļaviņš kļūst par trīskārtēju Turcijas čempionu
Mārtiņš Pļaviņš

Mārtiņš Pļaviņš kļuvis par trīskārtēju Turcijas ziemas čempionāta uzvarētāju. Kopā ar savu ierasto pārinieku Muratu Giginoglu (Turcija) viņš šodien finālsērijā ar 2-0 pieveica "Altınyurt" komandu, kuras sastāvā startēja divi turki Emirs Kavuzlu un Taiga Baltacıoglu.

Turcijas ziemas čempionāta nolikums paredzēja, ka fināls risinās sērijā līdz vienas no komandu divām uzvarām. Pirmajā no mačiem "Halkbank" komanda (Pļaviņš un Giginoglu) uzvarēja itin pātrliecinoši - 2:0 (21:19, 21:14). Otrajā spēlē, kas arī risinājās šodien pretinieki cienīgāku pretestību izrādīja abos setos, taču neskatoties uz to Latvijas un Turcijas apvienotais duets atkal bija pārāki - 2:0 (21:18, 21:17).

Šī Pļaviņam jau bija ceturtā sezona Turcijas ziemas čempionātā. Pirmajā sezonā latvietim nācās samierināties ar sudrabu, bet nākamajās trijās sezonās tika izcīnīti čempionu tituli.

Jau svētdien (16. martā) Pļaviņš atgriezīsies mājās, lai nākamajā nedēļas nogalē dotos uz Austriju, kur piedalīsies vienā no "Snow Volley" šova turnīra posmiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-16 00:33, pirms 10 gadiem
Supper, malacis Mārtiņ !!!