Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš par sadarbību ar "Baltijas Fizioterapiju"

Jānis Celmiņš

Mārtiņš par sadarbību ar "Baltijas Fizioterapiju"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

Volejbolists Mārtiņš Pļaviņš īsā intervijā sniedz atbildes par to, kā veidojās viņa sadarbība ar Elitu Salgrāvi, ko viņš domā par pielietotajām metodēm un uzņēmuma perspektīvām nākotnē.

Kā vērtē „Baltijas Fizioterapiju” kā kolektīvu un uzņēmumu?
Ar visu kolektīvu vēl neesmu iepazinies, bet pirmais iespaids bija ļoti labs. Teiksim tā – draudzīgi un smaidīgi! Uzņēmumam ir ļoti lielas iespējas augt un attīstīties un sevi parādīt tieši sportā, jo uz centru apmeklē daudzi atpazīstami sportisti un tieši viņi būs tie, kas radīs uzņēmuma tēlu sportistu sabiedrībā un ne tikai.

Kas ietilpa Tavā rehabilitācijas plānā šeit? Kas Tev bija/ir jādara?
Manā rehabilitācijas procesā ietilpa muguras muskuļu nostiprināšana, stājas iztaisnošana tieši ceļu locītavās un pleca locītavas stiepšana un nostiprināšana. Ir jābrauc ar riteni, jāvingro un jāstaipās, kā arī jaļauj Elitai stiept plecu. Un protams, ka galvenais nosacījums ir ievērot Elitas norādījumus.
Salīdzinājumā ar līdzšinējo pieredzi - kā Elitas pieeja atšķīrās?

Godīgi sakot, nekādas iepriekšējās pieredzes nav, jo pirms šīs vasaras man bija tikai viena nopietna trauma, kura joprojam liek manīt sekas. Likās, ka pati sadzīs, bet nekā. Katrā gadījumā Elitas pieeja man bija, kas jauns. Pagaidām ir vērojami tikai uzlabojumi.

Kā vērtē kinezioloģiju kā metodi un vai redzi tai nākotni profesionālajā sportā?
Viennozīmīgi! Sportā bez traumam neiztikt un bieži vien ārsti pasteidzas ar lēmumu par operācijām. Tad, kad sportisti par šo metodi uzzinās vairāk, viņi noteikti mēģinās to pielietot ārstēšanās procesā. Uzskatu, kamēr LV būs sports, tikmēr šī metode būs pieprasīta sportistu vidū.

Novērtē ,lūdzu, Elitu gan profesionāli, gan tīri no cilvēciskā viedokļa?
Cik saprotu, tad esmu pirmais Elitas klients, kurš ziemā spēlē volejbolu, bet vasarā – pludmales volejbolu. Labu iespaidu atstāja tas, ka viņa grib uzzināt visu par šiem sporta veidiem un to atsķirībām, lai varētu man labāk palīdzēt. Uzreiz sapratu,ka joki ar viņu nebūs mazi. Patīk pajokot, pasmieties, bet līdz ko runa ir par vingrojumiem – prasīga. Katra gadījumā rada labu iespaidu un ar viņu ir patīkami sadarboties.

Novēlējums Elitai un visam kolektīvam: Pacietību un izturību, jo strādāt ar sportistiem nav tas vieglākais variants.

Vasaras sākumā uzsāktā sadarbība turpinās arī šobrīd.

Izmantotie resursi:
Aktuāli | Baltijas Fizioterapija