Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Esam pilnā sastāvā!

Jānis Celmiņš

Esam pilnā sastāvā!
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: www.fivb.org

Mūsu komanda beidzot ir pilnā sastāvā. Ceturtdien, 12. maijā mājās atgriezās Jānis un jau paspēja aizvadīt pirmo treniņu kopā ar Mārtiņu, uzsākot kopīgu gatavošanos pirmajam šīs sezonas Pasaules kausa posmam Prāgā.

Jau ziņojām, ka pēdējo spēli Vācijas Bundeslīgā Jānis aizvadīja sestdien, kad viņa pārstāvētā Berlīnes „SCC” komanda piedzīvoja trešo zaudējumu Bundeslīgas finālsērijā, izcīnot sudraba godalgas.

Izpildījis pēdējās saistības pret Berlīnes "SCC" klubu, Jānis jau ceturtdienas rītā bija Rīgā un uzreiz devās uz Jūrmalu, lai aizvadītu pirmo treniņu kopā ar savu cīņu biedru Mārtiņu Pļaviņu. Pirmie iespaidi ir labi. "Jūtams, ka Jānis ir noilgojies pēc spēlēšanas un ir priecīgs atgriezties smiltīs. Būs labi," pārliecināts ir Mārtiņš.

Duets Latvijā gatavosies līdz pat nākamās nedēļas sākumam, bet pēc tam dosies uz Prāgu, kur aizvadīs savas pirmās šīs sezonas sacensības. Duets šo turnīru, pateicoties veiksmīgajam startam pagājušajā sezonā, varēs sākt ar pamatturnīru.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)