Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Blogs: Birzulis: Diena, par kuru prieka maz…

Jānis Celmiņš

Blogs: Birzulis: Diena, par kuru prieka maz…
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Prieka pēc šādas dienas maz, bet tā tas dzīvē notiek un svarīgi vai nākošajā ir iespējas ko mainīt? Rīts bija pavēss, jo naktī bija nolijis lietus, tomēr dienā nekas nemainījās - tie paši 18-20 grādi, tā pati saule un vējš.

9.00 meitenes bez lielām problēmām apspēlēja savas pretinieces un iekļuva sacensību nākamajā kārtā - mēs paralēli veicām nelielu iesildošu rīta treniņu.

Par spēlēm:

Mēs aizvadījām viduvēju maču. Pretinieks labi uzservēja un kopumā darbojās labāk. Tā īsti netIka atrasts neviens labs risinājums. Otrā setā pat panācām 18:15, bet zaudēt galotni un palikt uz 18 ir nepiedodami. Paši esam sev sarežģījuši dzīvi un nu pašiem jātiek ar tālāko galā, bet tāpat turpinot nekas labs nesanāks.

Par Toma un Arta spēli vispār nav ko runāt. Tik sliktu sniegumu sen nebiju redzējis. Ja vienam nesanāca, tad otrs neko nedarīja lai palīdzētu un rezultāts nekāds. Uzvarēja ļoti viduvēja komanda, kas godīgi darīja savu darbu un atstrādāja katru epizodi, kas tad deva arī rezultātu.

Ja nu kāds kādu prieku deva, tad tās bija meitenes, kas cienīgi zaudēja vācietēm. Cīnījās līdz galam katrā epizodē - Ingunu saaukstēšanās bija atstājusi bez balss, bet skuķi patiešām darīja ko varēja.

Arī Saša un Ruslans neko jaunu nenodemonstrēja un poļu rieksts mums kļuvis par cietu visiem. Tātad jāatzīst, ka šī bija diena, par kuru prieka maz…

Gaidām rītdienu un cerēsim, ka visām Latvijas vīru komandām tā nebūs pēdējā, jo tad patiešām būs par ko aizdomāties...

     [+] [-]

, 2011-08-12 10:18, pirms 13 gadiem
Nu tad veči aiziet! Darām ko varam un veiksmi!