Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Blogs: Birzulis: Nīderlandieši ir "vēja cilvēki"

Jānis Celmiņš

Blogs: Birzulis: Nīderlandieši ir "vēja cilvēki"
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Kā jau bija gaidāms diena veidojās gara un interesanta. Lai arī katrai no komandām bija jāaizvada pa vienai spēlei, tomēr mūsējo šeit ir daudz un tas nozīmē, ka četri mači ar Latvijas komandām dienā garantēti. Ne visiem viss izdevās kā gribētos, bet spēlējam kā protam un pretinieki mūs respektē.

Vislielāko rūgtumu atstāja Toma un Arta spēle pret mājiniekiem, kur vairāki neizprotami tiesnešu lēmumi principā mainīja spēles gaitu. Ir saprotams, ka nedaudz vienmēr tiek palīdzēts mājiniekiem, bet tik nemākulīgi to darīt atļaujas retais. Pat cita Norvēģijas komandas spēlētājs pēc spēles minēja, ka tas nu tiešām bija par traku un ja to saka kādreizējais top trīs vīrs Hoidālens, tad laikam jau bija pamats...

Citādi turnīrs tikai sāk uzņemt savus apgriezienus. Kā jau minēju ir saulains, vējains un ap 20 grādiem pēc Celsija. Paši aizvadījām visai labu spēli. Varbūt varējām mazāk pielaist kļūdas servēs. Rīt būs jācīnās pret nīderlandiešiem, kuri šodien mācēja tikt galā ar Krievijas duetu – 2:1. Mačs noteikti nebūs no vieglajiem, jo arī nīderlandieši ir "vēja cilvēki", kas vējā darbojas labi.

Sašam ar Ruslanu tā arī nav izdevies atrast pareizo risinājumu spēlēs pret čehiem. Meitenēm rīt izšķirošā spēle par nokļūšanu nākamajā kārtā. Tātad visiem ir ko domāt un darīt. Man gan jau iepriekš jāatvainojas, ka no visiem kortiem līdzīgu "live" reportāžu nodrošināt nevarēšu, jo bezmaksas internets ir tikai pieejams centrālajā kortā, bet par citām vietām nav padomāts, bet tur nu nekā - centīšos vismaz pēc spēles to gaitu aprakstīt.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!

     [+] [-]

, 2011-08-10 21:45, pirms 13 gadiem
nav iespējams filmēt spēli?

     [+] [-]

, 2011-08-10 22:13, pirms 13 gadiem
man jau gribeetos vairaak shaadu rakstu ... ik pa dienai, ja sanaak

     [+] [-]

, 2011-08-10 23:02, pirms 13 gadiem
siipolinjsh rakstīja: man jau gribeetos vairaak shaadu rakstu ... ik pa dienai, ja sanaak
Treneris tādu solījumu ir devis Vismaz EČ laikā...

     [+] [-]

, 2011-08-10 23:44, pirms 13 gadiem
vajag sho piespiest vairaak straadaat
Jānis Celmiņš rakstīja: Treneris tādu solījumu ir devis Vismaz EČ laikā...

     [+] [-]

, 2011-08-10 23:59, pirms 13 gadiem
Njaa video gan nenaaktu par sliktu.It seviski matcaa ar to urlu tiesnesi,kas musejiem salaida mezaa visu.