Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Sākam dalību Eiropas čempionātā

Jānis Celmiņš

Sākam dalību Eiropas čempionātā
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Romas smiltīs
Foto: PlavinsSmedins.lv

Mārtiņš un Jānis šodien devās uz Norvēģiju, kur šonedēļ risināsies Eiropas čempionāts. Pēc tehniskās sanāksmes duets uzzināja savus pretiniekus apakšgrupā. Pirmais mačs jau trešdien pulksten 12.00 pret Beļģijas duetu. Nenokavē!

Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš kontinenta čempionātā izsēts ar piekto numuru un ielozēts vienā grupā (N) ar beļģiem Kuku / Vanvalli (28.), nīderlandiešiem Brūveru / Mīvsenu (21.) un labi pazīstamajiem krieviem Semjonovu un Koškarjevu (12.). Ja pirmie divi dueti ir mazāk pazīstami un ar tiem nav spēlēts, ar Krievijas duetu šogad spēlēts jau trīs reizes un divās cīņās uzvaras svinējuši Mārtiņš un Jānis. Pirmais mačs latviešiem trešdien jau pulksten 12.00 pēc Latvijas laika pret Beļģijas pāri. Spēle risināsies otrajā kortā.

Apakšgrupu cīņas tiks izspēlētas trešdien, ceturtdien un piektdien - katru dienu pa vienai spēlei.

Turnīrā 32 spēcīgākie Eiropas dueti salozēti astoņās grupās pa četriem katrā. Turnīru izslēgšanas spēlēs garantēs 24 labākie dueti. Grupu uzvarētāji uzreiz tiks iekļauti „play-off” turnīra otrajā kārtā, bet pārējiem otrās kārtas sacensības nāksies sākt ar pirmo kārtu.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!