Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ FIVB rangā velna ducis - 13. vieta

Jānis Celmiņš

Šonedēļ FIVB rangā velna ducis - 13. vieta
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Šodien publicētajā FIVB pasaules rangā Latvijas pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš, salīdzinājumā ar aizvadīto nedēļu, pakāpies par vienu vietu augstāk, šobrīd ieņemot 13. vietu. Olimpiskajā rangā duets saglabājis 12. pozīciju.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Latvijas labākie dueti startēja FIVB „Grand Slam” turnīrā Klāgenfurtē. Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Klāgenfurtē izcīnīja devīto vietu. Pirmdien publicētajā rangā Pļaviņš / Šmēdiņš pakāpušies par vienu vietu augstāk un šobrīd ieņem 13. vietu. Astoņos turnīros duets izcīnījis 2340 punktus, par 180 punktiem atpaliekot no nīderlandiešiem Numerdora / Šuila, bet par 80 apsteidzot čehus Benešu un Kubalu.

Pasaules rangā galvgalī ilglaicīgos līderus Emanuelu un Alisonu (Brazīlija) nomainījuši amerikāņi Tods Rodžers un Fils Dalhauzers. Trešo pozīciju ieņem vācieši Jonass Rekermans un Juliuss Brinks.

Olimpiskajā reitingā Pļaviņš / Šmēdiņš šobrīd ieņem 12. vietu.

FIVB rangs: FIVB
Olimpiskais rangs: FIVB

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!