Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Ar kāju nav labi…"

Krišs Upenieks

Pļaviņš: "Ar kāju nav labi…"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā FIVB „Grand Slam” turnīrā pludmales volejbolā potītes savainojumā iedzīvojās Mārtiņš Pļaviņš. Lai gan sportists turnīru spēja pabeigt un kopā ar Jāni Šmēdiņu tā noslēgumā ieņēma devīto vietu, atgriežoties mājās secina, ka ar kāju viss nebūt nav labākajā kārtībā.

Apakšgrupas spēlē pret Brazīlijas duetu Rikardo / Kunja, vienā no cīņas epizodēm pie tīkla Mārtiņš guva potītes savainojumu un duets bija spiests pieprasīt medicīnisko pārtraukumu. Lai gan Pļaviņš / Šmēdiņš spēli un visu turnīru nospēlēja līdz galam, Mārtiņam viegli nav klājies. „Pēdējā spēlē pret norvēģiem bija smaga – nevarēju ne uzlēkt, ne īsti uzspēlēt aizsardzībā. Bez lēciena aizsist garām blokam ir ļoti grūti, tāpēc nācās pāriet uz katiem (māņu sitieniem),” skaidro Pļaviņš

Vakar Pļaviņa un Šmēdiņa komanda atgriezās mājās, bet jau šodien Mārtiņam paredzēta vizīte pie ārstiem Latvijas Olimpiskajā vienībā. Pēc tā tad arī varētu būt lielāka skaidrība, kas un kā.

Jau otrdien duetam paredzēts doties ceļā uz Kristiansandu (Norvēģija), kur paredzēts viens no galvenajiem šīs sezonas startiem – Eiropas čempionāts. Pirmās spēles paredzētas trešdien un Mārtiņš pats cer, ka līdz tam kāju izdosies savest kārtībā.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!

 +11 [+] [-]

, 2011-08-08 13:54, pirms 13 gadiem
Turās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-08 23:43, pirms 13 gadiem
cerams ka wiss buus labi.
baac un weel tieshi pirms eiropas chempja

     [+] [-]

, 2011-08-09 11:08, pirms 13 gadiem
ar kāju ir labi, bez kājas ir slikti!