Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

"Saulkrastu Kokteilī" šogad jāsamierinās ar trešo vietu

Jānis Celmiņš

"Saulkrastu Kokteilī" šogad jāsamierinās ar trešo vietu
Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs
Foto: fivb.org

Aizvadītajā nedēļas nogalē Saulkrastos noslēdzās viens no vislabāk organizētajiem turnīriem Latvijā, „Saulkrastu Kokteilis”. Mārtiņš un Aleksandrs šoreiz izcīnīja trešo vietu. Šobrīd komanda jau cīņas Austrumeiropas Zonālās asociācijas posmā Lietuvā, kur sacensības sāka ar pamatturnīru.

„Saulkrastu Kokteili” Mārtiņš un Aleksandrs sāka pārliecinoši, kā jau tas sacensību favorītiem arī pienākas. Bez zaudējumiem komanda aizspēlējās līdz pusfinālam, kur tomēr… paklupa. Lielisku maču aizvadīja mūsu treniņpartneri Haralds Regža un Armands Āboliņš, pieveicot mūs četros setos – 3:1.

Cīņā par trešo vietu Pļaviņš un Solovejs itin vienkārši tika galā ar Ingaru Ivanovu un Tomu Vanagu (3:1), šovasar „Saulkrastu Kokteilī” ierindojoties trešajā vietā. Lielajā finālā šīs sezonas Latvijas čempionāta līderi (pirmo divu posmu uzvarētāji) Rihards Finsters un Edgars Točs neatstāja nekādas cerības Regžam ar Āboliņu (3:0), triumfējot jau trešajā LČ posmā pēc kārtas.

Pļaviņa un Soloveja komanda saka lielu paldies „Saulkrastu Kokteiļa” organizatoriem. Atmosfēra visa turnīra garumā bija lieliska, un no savas puses šo varam nosaukt par vienu no visu laiku labāk organizētajiem turnīriem Latvijā. Uz tikšanos pēc gada!

Visi rezultāti "Saulkrastu Kokteilī": GRAFIKS, SAULKRASTI, VĪRIEŠI