Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Mārtiņam Krievijas čempionātā 5. vieta

Jānis Celmiņš

Mārtiņam Krievijas čempionātā 5. vieta
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.com

Mārtiņš duetā ar Alekseju Pastuhovu izcīnījis piekto vietu Krievijas čempionātā. Sestdienas pievakarē Pļaviņš / Pastuhovs turnīra ceturtdaļfinālā piekāpās Aleksandram Samoilovam un Konstantīnam Semjonovam.

Sacensības Pļaviņš / Pastuhovs sāka L grupā, kur tika pie divām uzvarām trijās spēlēs, iekļūstot turnīra otrajā fāzē, kur cīņas risinājās pēc vienmīnusa sistēmas. Astotdaļfinālā Latvijas un Krievijas apvienotais duets guva virsroku pār Vladimiru Morozu un Grigoriju Gončerovu – 2:0 (29:27, 21:16). Kā vēlāk izrādījās, tad šī bija Pļaviņa un Pastuhova pēdējā uzvara. Turnīra ceturtdaļfinālā Mārtiņa pārstāvētajam duetam pretī stājās Aleksandrs Samoilovs, kurš šajā turnīrā spēlē kopā ar Pasaules kausa posmu regulāru dalībnieku – Konstantīnu Semjonovu. Šis rieksts Pļaviņam un Pastuhovam bija par cietu. Zaudējums divos setos – 0:2 (21:23, 13:21). Līdz ar to šajā turnīrā Mārtiņam piektā vieta.

Interesanti, ka turnīru piektajā vietā noslēdza arī Krievijas čempionāta īpašais viesis brazīlietis Hārlijs Markešs, kurš turnīrā spēlēja kopā ar Aleksandru Ļihoļetovu.

Nākamnedēļ Pļaviņš kopā ar Aleksandru Samoilovu lūkos aizstāvēt pirms gada izcīnīto Krievijas kausu.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!