Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Spēkos līdzīga grupa Klāgenfurtē

Jānis Celmiņš

Spēkos līdzīga grupa Klāgenfurtē
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Mārtiņš un Jānis ceturtdien pulksten 13.00 pēc Latvijas laika uzsāks dalību Klāgenfurtes „Grand Slam” turnīra pamatsacensībās. Mūsējo pretinieki Jaroslavs Košakerjevs un Konstantīns Semjonovs – duets, kurš šosezon reizi apspēlēts un reizi zaudēts.

Mūsu duets Klāgenfurtē notiekošajā FIVB „Grand Slam” turnīrā izsēts ar 20. numuru un iekļauts M grupā kopā ar krieviem Jaroslavu Koškarjevu / Konstantīnu Semjonovu (13.), brazīliešiem Rikardo Santošu / Pedro Kunju (4.) un nīderlandiešiem Emīls Boersma / Dāns Smaikrs (29.).

Ar krieviem šosezon spēlēts jau divas reizes un uzvaras dalītas uz pusēm. Arī ar nīderlandiešiem savstarpējo spēļu rezultāts šobrīd ir neizšķirts (1-1), bet ar brazīliešiem šādā virknējumā nav spēlēts.

Turnīru Mārtiņš un Jānis sāks ceturtdien pulksten 13.00 pēc Latvijas laika ar maču pret krieviem (6. korts), bet turpinās pulksten 18.00 pret brazīliešiem (2. korts). Grupas pēdējā spēle Jānim un Mārtiņam piektdien pret Nīderlandes pāri.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!