Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Aigara Birzuļa "olimpiskā dienasgrāmata" (5. daļa)

Jānis Celmiņš

Aigara Birzuļa "olimpiskā dienasgrāmata" (5. daļa)
Aigars Birzulis
Foto: PlavinsSmedins.lv

Nu jau vairāki rīti pēc kārtas šeit ir ļoti patīkami. Vēl vairāk patīkamus tos padara aizvadītā diena, kas deva ļoti daudz labu emociju. Vismaz Latvijas pludmales volejbola komandām par to būtu grēks sūdzēties.

01.08.2012 (7:26 pēc Londonas laika)

Mūsu komandā vakar bija dubultprieki – Kreilim (Jānim Šmēdiņam) divdesmit pieci un ļoti vajadzīgā uzvara pār Venecuēlu, kas tikai stiprināja mūsu iespējas spēlēt 1/8 finālā. To atmosfēru un sajūtas, kas rodas spēlējot un atrodoties „Horse Guards Parade” stadionā aprakstīt ir grūti, lai gan man ir ar ko salīdzināt. Jebkuras komandas atdeve laukumā ir vienkārši brīnišķīga. Visi rāda ko māk un vēl vairāk, bet skatītāji to prot novērtēt. Iegūst spēle un šī izrāde visiem ļoti patīk, tā patīk, ka pat lietus klātbūtne reizēm netraucē.

Kad atgriezos ciematā pēc spēles tiku apveltīts vēl ar vairākiem pārsteigumiem. Netālu no mūsu ieejas veidojās īpatnēja straume ar cilvēkiem un skaļām ovācijām. Domāju, ka angļi, kas dzīvo mums pavisam blakām sumina, kādu no medaļniekiem, bet tā nebija. Izrādās angļus apciemojuši Lielbritānijas princis Viljams un viņa līgava Keita Midltone. Angļi ļoti mīl savus monarhus, bet šis pāris vienkārši ir tādā topā, kādā, domāju, nav bijis neviens visā monarhijas pastāvēšanas vēsturē. Ja nu vienīgi esošā Karaliene.

Vakarā Latvijas olimpiskā komanda oficiāli sveica Jāni jubilejā. Meiteņu buču lietus puisim sakrāsoja vaigus ne pa jokam… :) Vēl izdevās klātienē noskatīt Krievijas - Brazīlijas maču klasiskajā volejbolā. Sajūtas duālas - tāds spēka volejbols! Vai patika? Kā uz to skatās… Tie vīri, kas spēlē šo komandu sastāvos ir tik lieli un jaudīgi, ka kaut kur ir pazudusi volejbola dvēsele un tā burvība. Bez augstāk minētajām šādas komandas ir arī amerikāņiem, poļiem, bulgāriem un tās tad visdrīzāk arī sadalīs medaļas.

Par arēnu neko labu nepateikšu. Ietilpst tie paši 15000, kas bīčā, bet paveca halle un dizainiskais risinājums klātienē nepatika. TV pārraidēs izskatās labi, jo pats laukums ir klasika, bet diena pret nakti salīdzinot ar to, ko piedāvā pludmales volejbols un mans viedoklis tāds ir ne jau tāpēc, ka esmu tuvāk smiltīm…

Šorīt ceļamies agri, jo jau 9.00 treniņš. Rīt spēle tajā pašā laikā, tāpēc šoreiz viss, lai gan rakstīt varētu daudz - te tiešām ir ko redzēt!

Aigars Birzulis

     [+] [-]

, 2012-08-01 10:29, pirms 12 gadiem
Labais! Lai šajā turnīrā bez zaudējumiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-01 11:39, pirms 12 gadiem
šis pāris vienkārši ir tādā topā, kādā, domāju, nav bijis neviens visā monarhijas pastāvēšanas vēsturē.

to viņš par Jāni un Mārtiņu, es tā saprotu