Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

FIVB rangs: Jau trešo nedēļu 14. vieta

FIVB rangs: Jau trešo nedēļu 14. vieta
Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš
Foto: PlavinsSmedins.lv

Šodien publicētajā FIVB pasaules rangā Mārtiņš un Jānis saglabājuši 14. vietu. Duets šo pozīciju ieņem jau trešo nedēļu pēc kārtas.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā duets startēja turnīrā Polijā, tā noslēgumā ieņemot 17. vietu. Pirmdien publicētajā rangā Pļaviņš / Šmēdiņš ierindojušies 14. vietā (tāpat kā pirms nedēļas un arī divām). Olimpiskajā reitingā Pļaviņš / Šmēdiņš ieņem 12. pozīciju.

Pasaules ranga līderi joprojām ir brazīlieši Alisons/Emanuels ar deviņos turnīros izcīnītiem 5900 punktiem, otrie amerikāņi Tods Rodžers/Fils Dalhauzers (5860 punkti un desmit turnīri), bet trešajā vietā atrodas Vācijas duets Jūliuss Brinks/Jonass Rekermans (4440 punkti un astoņi turnīri).

Šonedēļ Klāgenfurte

Nedēļas nogalē Jānis un Mārtiņš piedalījās šova turnīrā „King of the Beach”, bet jau pirmdien un otrdien turpina gatavoties sezonas turpinājumam. Trešdien duets kopā ar treneri Aigaru Birzuli dosies ceļā uz kārtējo Pasaules kausa posmu Klāgenfurtē. Trīs 17. vietas pēdējos trijos turnīros nav tas uz ko komanda ir cerējusi, tāpēc puiši sola ar dubultu sparu pacīnīties Klāgenfurtē.

FIVB rangs (vīrieši): FIVB

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!


Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.