Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš atsācis treniņus kopā ar komandu

J. Šmēdiņš atsācis treniņus kopā ar komandu
Jānis Šmēdiņš (centrā)
Foto: www.scc-volleyball.de

Treniņus kopā ar Berlīnes „SCC” komandu atsācis Jānis Šmēdiņš, kurš gan joprojām turpina ārstēt muguras savainojumu un paralēli treniņiem kopā ar pārējiem reizi dienā trenējas arī individuāli.

Jau ziņots, ka Jānis jau ilgāku laiku mokās ar muguras savainojumu un kopā ar komandu netrenējās jau labu brīdi. „Pirmās dienas bija nedaudz jocīgi, jo nebiju ar bumbu trenējies, apmēram, mēnesi, un nedaudz laika vajadzēja, lai atkal pierastu un saprastu, kas ir kas,” pauž Jānis. „Runāju ar ārstu un nolēmām, jau nākamo nedēļu sākt palēnām ielēkāties arī uzbrukumā, jo uz doto brīdi spēlēju tikai servju uzņemšanā un aizsardzībā,” piebilst volejbolists.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Berlīnes klubs negaidīti apspēlēja spēcīgo „VfB Friedrichshafen” vienību. Šo spēli Jānis bija spiests noraudzīties no tribīnēm. „Mūsējie pieļāva ļoti maz kļūdu. diezgan labi tika galā ar pretinieku uzbrukumiem, nostrādāja bloks - aizsardzība, un tieši šajos elementos bija pārāki. Pretinieki ļoti daudz riskēja ar servi, bet jau beidzamos divos setos risks neattaisnojās, jo viņi pieļāva ļoti daudz kļūdas, kas mūsu komandai bija tikai ieguvums,” par minēto maču viedokli pauž Jānis.

Spēli klātienē noraudzījās 8045 līdzjutēji, kas ir jauns šīs sezonas apmeklējuma rekords. Šajā nedēļā noslēgsies Vācijas Bundeslīgas regulārais čempionāts. Berlīnes "SCC" pēdējie pretinieki regulārajā čempionātā būs "Netzhoppers" volejbolisti. Šobrīd Berlīnes klubs līgas turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins)


Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.