Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2256, Did:0, useCase: 3

Majoros notiks Latvijas pludmales volejbola meistarsacīkšu izšķirošās cīņas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Majoros notiks Latvijas pludmales volejbola meistarsacīkšu izšķirošās cīņas
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: volejbols.lv

Majoru pludmales volejbola stadionā Jūrmalā šodien tiks noskaidroti "Depo" Latvijas pludmales volejbola meistarsacīkšu medaļnieki.

Gan vīriešu, gan sieviešu sacensībās izticis bez spilgtiem pārsteigumiem, ceturtdaļfinālu sasniedzot teju visiem izsētajiem pāriem, tostarp Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kuriem šīs ir pēdējās sacensības kopīgā duetā.

Vīriešu turnīrā nepiedalās Ēģiptē startējošie dueti Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots, kā arī Edgars Točs un Olivers Bulgačs, bet sieviešu sacensībās iztrūkst spēcīgākais duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova, kā arī pagājušā gada čempiones Anete Namiķe un Līva Ēbere.

Sieviešu sacensībās spēle par bronzas medaļām sāksies pulksten 14, vīriešiem - stundu vēlāk. Lielais fināls sievietēm sāksies pulksten 16, bet vīriešu turnīra finālspēles sākums paredzēts pulksten 17.30.

Cīņas par godalgām translēs LTV7 kanāls.