Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Graudiņa un Samoilova gatavojas olimpiskajai sezonai

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa un Samoilova gatavojas olimpiskajai sezonai
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa ieguva "Triju zvaigžņu balvu" kā 2023. gada labākā mazā komanda. Foto: olimpiade.lv

Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova jaunajā sezonā cer spēlēt labāk nekā aizvadītajā. Par to tika vēstīts LTV1 raidījumā "Sporta studija".

Anastasija Samoilova: "Savācām pietiekoši daudz olimpisko punktu iepriekšējā sezonā. Braucām uz sacensībām un tā gribējās uzvarēt katrā turnīrā, bet, protams, tas nevar izdoties. Teiktu, ka tā sezona vērtīga tādā ziņā, ka bija tik daudz mācību un jāizdzīvo izaugsmes ceļš. Domāju, ka tas viss aizies uz šo sezonu un uz nākamajām - vienkārši mēs spēlēsim aizvien labāk."

Tīna Graudiņa: "Turnīros ne tuvu negāja tik labi, kā mēs gribējām. Bija tāda sajūta - kas notiek? Bet tikām tam cauri. Galvenais bija pacietība un ticība treniņu procesam, ka viss ieguldītais darbs nekur nepazūd, tas ir mūsos un tam jāparādās - spēles laikā jāatrod tā atslēdziņa, ar ko atslēgt to vaļā."

Graudiņa pievienojusies pludmales volejbola spēlētāju arodbiedrībai. "Galvenā sāpe ir pašreizējā turnīru sistēma. Iemesls, kāpēc viņi samazināja komandu skaitu - lai izveidotu lielāku stabilitāti un skaidrību medijiem un sportistiem," norāda pludmales volejboliste. "Bet viņi paši nav izdarījuši savu mājas darbu, lai piesaistītu tos medijus. Mēs spēlējam pie tukšām tribīnēm. Un spēlētāji nav apmierināti."

"Visi atceras Tokijas spēles, kur mēs bijām tik tuvu pjedestālam. Tagad ir vienkārši jādara tas darbs un jāiegulda," saka Samoilova. "Kad atbrauksim uz Parīzes spēlēm, mēs neko nevarēsim mainīt. Vienkārši mēģināsim atdot visu, kas mums ir iekšā, kā mēs to darījām Tokijā, ar visu prātu un sirdi."


Izmantotie resursi:
LTV1 Sporta studija / Replay

     [+] [-]

, 2024-01-30 08:53, pirms 3 mēnešiem
Samoilova:
"Braucām uz sacensībām un tā gribējās uzvarēt katrā turnīrā, bet, protams, tas nevar izdoties."

Ar tādu domāšanu par čempionēm nekļūt. Tas VAR izdoties!