Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2256, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš startēs "Beach Pro Tour Challenge" posmā Brazīlijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Samoilovs/Šmēdiņš startēs "Beach Pro Tour Challenge" posmā Brazīlijā
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Foto: CEV

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš šonedēļ startēs "Beach Pro Tour Challange" posmā, kas no 6. līdz 9.aprīlim norisināsies Brazīlijas pilsētā Itapemā, un uzsāks turnīru no kvalifikācijas kārtas.

6. aprīļa kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 11. numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš savu pirmo spēli aizvadīs plkst. 19:50 pēc Latvijas laika un tiksies pret Vācijas duetu. Ja mūsu pludmales volejbolistiem izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad izšķirošās kvalifikācijas spēles notiks vēlāk vakarā. "Beach Pro Tour Challange" turnīra Itapemā pamatturnīrs sāksies 7.aprīlī.

Jāpiemin, ka no rezerves komandu saraksta turnīram klāt tika arī Rinkevičs/Bedrītis, un Točs/Fokerots, bet abi savu dalību turnīrā atsauca un startēt nedosies.

Šajā posmā turpinās cīņa par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024. gada 9. jūnijam, noskaidrojot 17 labākās komandas pēc olimpiskās kvalifikācijas ranga gan sievietēm, gan vīriešiem.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2023-04-06 20:53, pirms 2 gadiem
Ļoti žēl,bet dzimšanas dienas (apsveikumi Sašam) dāvana nesanāca 0:2 ...