Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kraskura / Megne beidz dalību pasaules U-19 čempionātā

Jānis Celmiņš

Kraskura / Megne beidz dalību pasaules U-19 čempionātā
Krista Kraskura un Kitija Megne
Foto: fivb.com

Dalību FIVB pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā šodien noslēgušas Latvijas jaunās pludmales volejbolistes Krsta Kraskura un Kitija Megne. Turnīra otrās fāzes spēlē mūsu duets cīnījās vareni, taču piekāpās spānietēm Lobato un Sorijai – 1:2, tādejādi ierindojoties dalītā 9. vietā.

Jau ziņojām, ka pamatturnīra pirmās dienas divās spēlēs izcīnīja uzvaru un zaudēja. Piektdien apakšgrupas atlikušajā spēlē Kraskura / Megne tikās ar Kanādas duetu Humanu / Krosu un svinēja uzvaru.

Turnīra otrajā fāzē, kas risinās pēc vienmīnusa sistēmas Latvijas pārim pretī stājās spēcīgais Spānijas duets Lobato / Soria, kuras līdz šim čempionātā bija zaudējušas tikai setā. Latvijas duets spānietēm atņēma arī otro, taču ar to bija par maz, lai pacīnītos par uzvaru visā spēlē. Zaudējums 1:2 (15:21, 21:17, 11:15) un čempionāts noslēgts dalītā devītajā vietā.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...