Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts pludmales volejbolā jūnija sākumā sāksies Jūrmalā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas čempionāts pludmales volejbolā jūnija sākumā sāksies Jūrmalā
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM

Latvijas Volejbola federācija informē, ka šajā vasarā vietējā čempionātā pludmales volejbolā DEPO Open 2024 gaidāmi pieci posmi. Pirmais paredzēts Jūrmalā, bet augusta vidū turnīra izspēle noslēgsies Ventspilī.

Atšķirībā no vairākiem iepriekšējiem gadiem, kad sacensības tika atklātas Ventspilī, šoreiz pirmais posms ar 24 vīriešu un 16 sieviešu pāru līdzdalību no 7. līdz 9. jūnijam notiks Majoru pludmales stadionā Jūrmalā. Tā būs iesildīšanās pirms nedēļu vēlāk notiekošā Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa Jūrmalā, kurā notiks arī cīņa par Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmēm.

Otrais posms jūnija beigās notiks Latvijā pazīstamāko pludmales volejbola sacensību “Saulkrastu Kokteilis” ietvaros. Sacensības ar vairāk nekā 30 gadu stāžu un tradicionāli Latvijā lielāko balvu fondu norisināsies Jūras parkā.

Jūlija vidū trešajā posmā pludmales volejbolisti pēc gada pārtraukuma atgriezīsies Cēsīs. Cēsu pilsētas stadionā pludmales volejbolisti sacentīsies arī par EEVZA čempionāta medaļām. Ceturtais posms jūlija beigās norisināsies Liepājas pludmalē, kur Latvijas čempionāts viesosies ceturto gadu pēc kārtas.

Fināla posmā Latvijas čempionāta medaļas augusta vidū šoreiz tiks dalītas Ventspils zilā karoga pludmalē, cīņā par godalgām piedaloties 16 spēcīgākajiem duetiem sieviešu un vīriešu konkurencē. Pirmajos četros posmos dalībnieku vidū, kā ierasts, būs arī ārvalstu pludmales volejbolisti, bet Ventspilī Latvijas čempionāta medaļas dalīs tikai Latvijas dueti.

Latvijas pludmales volejbola čempionāta DEPO Open 2024 kalendārs

DatumsPosms
7.-9.06Jūrmala
27.-29.06Saulkrasti
12.-14.07Cēsis
26.-28.07Liepāja
16.-18.08Ventspils (finālposms)

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija