Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Startē Latvijas čempionāts pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Startē Latvijas čempionāts pludmales volejbolā
Armands Āboliņš un Haralds Regža
Foto: beachvolley.lv

Pludmales sporta centrā „Brazīlija” šajā nedēļas nogalē startē jaunā Latvijas pludmales volejbola čempionāta sezona. Pirmajā posmā piedalās 34 pāri, no kuriem 16 šodien uzsāka sacensības ar kvalifikāciju. Sestdien un svētdien plānotas pamatturnīra spēles, bet cīņas par medaļām tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Latvijas čempionātā šosezon paredzēti deviņi posmi, kā arī viens Austrumeiropas Zonālās asociācijas posms. Pirmajā posmā, kas šajā nedēļas nogalē risinās pludmales sporta centrā „Brazīlija”, cīņu sāka 34 komandas, no kurām 16 jau šodien cīnījās kvalifikācijas sacensībās.

Kvalifikācijas barjeru piektdien pārvarēja seši dueti, tādejādi izpelnoties tiesības startēt pamatturnīrā. Pa tā saukto „uzvarētāju zaru” pamatturnīrā iekļuva Gatis Augustāns / Arnis Reliņš, Ralfs Ozoliņš / Artūrs Kiseļevs, Aivis Āboliņš / Pauls
Ņikitins un Vents Graudiņš / Sandris Andrejevs. Zaudējot vienu maču, pamatturnīrā iekļuva arī Daniels Nātriņš / Rolands Ozoliņš un Mārtiņš Eglītis / Gatis Slavēns.

Posmā ar pirmo numuru izsēti Haralds Regža un Armands Āboliņš, kuri turpina gatavošanos pasaules U-23 čempionātam, kas no 5. līdz 9. jūnijam notiks Polijā. Kā otrie pirmajā posmā izsēti Ģirts Glāzers un Arnis Tunte, trešie – Toms Benjavs un Edgars Točs.

Pamatturnīra sacensības risināsies pēc 24 divmīnusu sistēmas. Svētdien paredzētas divas ceturtdaļfinālu cīņas, pusfināli, kā arī spēles par medaļām. Pēdējos divus mačus tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV. Spēles par trešo vietu sākums plkst. 15.00, fināls – plkst. 16.00. Tiešraide šeit: Svētdien 15:00 LČ posms pludmales volejbolā

Gaidāms, ka šosezon Latvijas čempionāta sacensībās biežāk redzēsim arī mūsu vadošos pludmales volejbolistus, taču pirmajā tā posmā „lielā sešinieka” vīri nepiedalās.

LČ sezonas kalendārs: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
1. posma dalībnieku saraksts: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

     [+] [-]

, 2013-06-01 00:24, pirms 11 gadiem
Cerams, ka Točs ieslēgs Madonas nezvēru un kopā ar Benjevu izcīnīs zeltu.