Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Pro divīzijas" trešajā turnīrā uzvar Marnics/Regža

Jānis Celmiņš

"Pro divīzijas" trešajā turnīrā uzvar Marnics/Regža
Aleksandrs Samoilovs cīņā ar Haroldu Regžu
Foto: Jānis Dakša

Ar Kristiāna Marnica un Harolda Regžas uzvaru vakar Pludmales sporta centrā "Brazīlija" noslēdzās trešais "Pro divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā. Finālā Marnics / Regža apspēlēja Aleksandru Samoilovu un Rihardu Finsteru – 2:1.

Lai arī "Pro divīzijas" turnīros drīkst startēt ikviens spēlēt gribētājs bez vecuma un dzimuma ierobežojumiem, šoreiz turnīram bija pieteikušies vien 13 dueti. Dalībnieku vidū bija arī Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras aizvadītajā nedēļā palēnām atsākušas gatavoties jaunajai pludmales volejbola sezonai. Vaicāta kā ir spēlēt pret večiem Inguna Minsusa atzina, ka puiši baidās sist. "Ir ok, tikai žēl, ka viņi visi kato mums jau labāk patiktu, ja viņi kādu reizi arī uzsistu drošāk. Džentlmeņi!"

Līdz izšķirošajām cīņām 2009. gada Eiropas čempiones gan neaizspēlējās. Vienā no pusfināliem Aleksandrs Samoilovs un Rihards Finsters pieveica Dāvi Nātriņu un Gintu Antomu, bet otrā Kristiāns Marnics duetā ar gads jauno Haroldu Regžu apspēlēja brāļu Māri un Juri Orupus.

Fināls izvērtās "Pro divīzijas" fināla cienīgs. Emocijas "Brazīlijas" smiltīs sita vēl nedzirdēti un neredzēti augstu vilni. Šādā spēlē labāk jutās Samoilovs un Finsters, kuri uzvarēja pirmajā setā. Kā vēlāk izrādījās, tad tas arī bija viss uz ko Bulduru pārstāvji spēja. Nākamajos divos setos aukstasinību parādīja Marnics / Regža, uzvarot visā spēlē ar 2:1. Trešā seta ievadā tika izmantots pat medicīniskais pārtraukums, jo Samoilovam kājās sāka raut krampji. Tā īsti nepalīdzēja arī 0,5 litru alus… Spēle gan tika pabeigta, bet nācās samierināties ar zaudējumu.

Jāpiemin, ka Marnics kopš "Brazīlijas" atklāšanas pamanījies uzvarēt jau četros tur notiekošajos turnīros – Decembra un janvāra brazīliešos, kā arī divos "Pro divīzijas" turnīros.

Spēlē par trešo vietu brāļi Orupi pieveica Gintu Antomu un Dāvi Nātriņu.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

     [+] [-]

, 2010-01-31 13:59, pirms 14 gadiem
Tā īsti nepalīdzēja arī 0,5 litru alus… !!!
Naakoshreiz varbuut sotaku snjabiiti....

     [+] [-]

, 2010-01-31 14:00, pirms 14 gadiem
kādēļ pat nepalīdzēja 0,5 alus??

     [+] [-]

, 2010-01-31 16:58, pirms 14 gadiem
Alinjsh taksh vienmeer paliidz