Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Eiropas U18 čempionāts Latvijas pāriem beidzas pirmajās "play-off" kārtās

Andrejs Siliņš

Eiropas U18 čempionāts Latvijas pāriem beidzas pirmajās "play-off" kārtās
Anastasija Kravčenoka
Foto: www.milatss.lv

Piektdien dalību Eiropas U18 čempionātā, kas risinās Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, noslēdza Latvijas meiteņu un puišu dueti, netiekot tālāk par attiecīgi otro un pirmo kārtu izslēgšanas spēlēs.

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka grupu turnīrā izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja vienu neveiksmi. Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā mūsu meitenēm, kas bija izliktas ar septīto numuru, pretī stājās turcietes Esra Betula Cetina un Selina Jurtsevera. Mūsu jaunkundzes izrādījās pārākas 21:13 un 24:22.

Ceturtdaļfinālā pretī nāca ar sesto numuru izliktās šveicietes Durja Gersone un Laura Kunclere. Sīvā cīniņā Tīna un Anastasija tomēr piedzīvoja zaudējumu - 16:21, 22:20 un 13:15. Līdz ar to turnīrs noslēgts dalītajā devītajā vietā.

Tāda pati vieta arī otram mūsu duetam Lindai Jakobsonei un Paulai Zirģelei, kuras pēc grupu turnīrā ar divām uzvarām trīs spēlēs bija otrās, bet šodien pirmajā "play-off" kārtā pieveiktas polietes Agata Tribula un Angelika Nievinska - 14:21, 21:16 un 15:11.

Ceturtdaļfinālā pretī stājās ar 23. numuru izliktās nīderlandietes Džoja Stūbe un Džūlija Voutersa. Mūsu meitenes zaudēja ar 17:21 un 15:21.

Puišu konkurencē Raimonds Liniņš un Kārlis Kauliņš pēc vienas uzvaras un viena zaudējuma grupā pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā ar 0-2 (15:21, 19:21). Līdz ar to čempionāts pabeigts ar dalītu 17. pozīciju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja