Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē "Dzintari Open" pludmales volejbolā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Gaidāmajā nedēļas nogalē 1.un 2. augustā Jūrmalā, Dzintaru pludmalē notiks piektais (jubilejas) amatieru turnīrs pludmales volejbolā „Dzintari Open 2009”. Sacensības notiks trijās grupās un visi interesenti aicināti pieteikties.

Jau tradicionāli turnīrs notiek pludmalē pie Dzintaru koncertzāles (Turaidas ielā 1) un norisinās vienlaikus ar Starptautisko populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu "Jaunais Vilnis". Šogad ir turnīra piecu gadu jubileja. Pludmales volejbolistu – amatieru spēļu grafikā šīs sacensības jau ir ieņēmušas stabilu vietu. Viņi labprāt pulcējas uz šo sporta gara aizrauto un emocionāli piesātināto pasākumu, kurš daudzu citu vidū atšķiras arī ar pienācīgu organizāciju.

Interese par pasākumu katru gadu pieaug. Salīdzinājumam: 2007. gadā turnīrā „Dzintari Open” piedalījās 22 komandas, bet trīs gadus atpakaļ to bija vēl mazāk – tikai 10. Pagājušajā gadā piedalīties turnīrā ieradās jau 52 komandas, tas ir, 104 spēlētāji, savukārt pasākuma apmeklētāju skaits sasniedza aptuveni 800 skatītāju un līdzjutēju, kuriem arī tika piedāvāta izklaides programma. Arī šogad spēlētājus un viesus gaida ne mazāk spilgts turnīrs – svētki visai ģimenei", stāsta „Dzintari Open”organizators Aleksandrs Sautins.

Pēc viņa vārdiem, sacensības norisināsies trīs grupās: vīriešu, sieviešu un jauktajās (mix) komandās. Uzvarētājus gaida kausi, medaļas un balvas no turnīra sponsoriem, savukārt skatītājus – izklaidējoša programma visai ģimenei. Tā kā „Dzintari Open” ir atklātais turnīrs, tajā var piedalīties jebkurš spēlētgribētājs. Ar noteikumiem var iepazīties Latvijas Pludmales volejbola līgas mājaslapā beachvolley.lv, kur arī var atrast pieteikuma anketu.

Papildus informācija:
Aleksandrs Sautins
Amatieru turnīru pludmales volejbolā organizators
Tālr.: 29227375
e-pasts: leone@leone.lv

     [+] [-]

, 2009-07-31 08:14, pirms 15 gadiem
Nav redzēti 800 skatītāju, ja nu pa visiem posmiem kopā!

     [+] [-]

, 2009-07-31 22:53, pirms 15 gadiem
tur pieskaiti tika visi kas atradas kolometra radiusa ap laukumiem.