Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

EEVZA trešajā posmā spēcīgākie igauņi un vairāki Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

EEVZA trešajā posmā spēcīgākie igauņi un vairāki Latvijas dueti
Rivo Vesiks
Foto: volley.ee

Šajā nedēļas nogalē Igaunijas pilsētā Pērnavā risināsies trešais šīs sezonas Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) trešais posms pludmales volejbolā. Uz Pērnavu dosies ievērojams skaits Latvijas pludmales volejbolistu.

Dalību turnīrā pieteikuši pludmales volejbolisti no Igaunijas, Latvijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Somijas un Krievijas. Turnīrs risināsies no 2. līdz 3. jūlijam un no Latvijas uz Pērnavu dosies liels skaits mūsu duetu.

Viņu vidū Toms Šmēdiņš / Artis Caics, Arnis Tunte / Edgars Točs, Ingars Ivanovs / Artūrs Kiseļevs, Rihards Finsters / Aleksandrs Solovejs, Ģirts Glāzers / Sandris Kalniņš, Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, Gints Antoms / Dāvis Nātriņš, Austris un Ringolds Štāli, kā arī Toms Benjavs / Jānis Sakniņš.

Labākie no mūsu pāriem jau iekļauti pamatturnīra dalībnieku vidū, bet lielākajai daļai nāksies startēt kvalifikācijas sacensībās.

Dalību turnīrā pieteikuši arī šī brīža spēcīgākais Igaunijas duets Rivo Vesiks / Karls Jani, kuri šosezon regulāri startē Pasaules kausa posmos, bet kvalifikācijas sacensību barjeru Stavengerā notiekošajā „Grand Slam” turnīrā nepārvarēja.

Jāpiemin, ka EEVZA piektais posms risināsies Latvijā, Dzintaru pludmalē no 11. līdz 14. augustam.

Izmantotie resursi:
EEVZA | EEVZA