Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dāmu dueti pārvar Eiropas U18 čempionāta grupu turnīru

Latvijas dāmu dueti pārvar Eiropas U18 čempionāta grupu turnīru
Anastasija Kravčenoka
Foto: www.milatss.lv

Šodien Eiropas U18 čempionātā pludmales volejbolā trešās spēles savās apakšgrupās aizvadīja Latvijas dāmu dueti. Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka trīs setos pieveica austrietes Geslbaueri un Radlu, bet Linda Jakobsone un Paula Zirģele uzvarēja bulgārietes Petrovu/Kjosevu. Abi Latvijas pāri iekļuva nākamajā turnīra kārtā.

Ar septīto numuru izliktās Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka spēkojās ar austrietēm Geslbraueri/Radlu (10.). Trīs setos ar 2-1 (21:18, 18:21, 15:10) pārākas bija latvietes, tādējādi iekļūstot pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā.

Vakar Graudiņa/Kravčenoka ar 2-0 (21:16, 21:10) sagrāva zviedrietes Lundvalli/Remmi-Larsenu un piekāpās Nīderlandes duetam Stube/Voutersa ar 0-2 (16:21, 19:21).

Grupu turnīra pārbaudījumu izturēja arī ar 29.numuru izliktās Linda Jakobsone un Paula Zirģele, kuras šodienas spēlē ar 2-1 (21:11, 9:21, 16:14) pārspēja Bulgārijas sportistes Petrovu/Kjosevu (20.).

Latvietes ieņēma otro vietu grupā, šodienas panākumu pievienojot vakardienas uzvarai pār igaunietēm Lāku/Pajulu un zaudējumu Krievijas sportistēm Rudihai/Makroguzovai. Līdzīgi kā Graudiņa/Kravčenoka, arī Jakobsone/Zirģele turpinās sacensības ar pirmo izslēgšanas spēļu kārtu. Graudiņa/Kravčenoka grupā palika trešās, savukārt Jakobsone/Zirģele – otrās.

Izmantotie resursi:
cev.lu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja